Friday, March 18, 2011

contest: blog terkemas dan tercomel

Assalamualaikum, hai kawan2 kihikihkih, dah mcm masuk rancangan kanak2 plak, bertemu lagi di dalam rancangan contest sokmo2 lagi...hihi. kali ini akak tlh diTAG oleh cik fatin yg manja dan kiut miut tuk join contest blog terkemas dan tercomel..



nak tau sape penganjur dia, meh tgk sini...blog kihah

adakah blog akak sgt comey dan kemas spt yg penganjur harapkan...huahhahhahha. tak tau nak jawab apa, baik adik manis si kihah cumey menilainya sendiri, yer tak??

opss terlupa plak, ni rules tuk follow join contest nih..lets see bebey:

1. WAJIBUN Follow blog Kihah. Kalau tidak, automatic, terkeluar tau.
2. Tulis satu entry tentang contest ini dan letakkan link entry tersebut pada
comment bawah ni tau! Jangan lupa letakan banner contest pi entry tersebut yaa!
3. Letakkan Banner di sidebar blog anda dan linkan terus ke blog Kihah
4. Tagkan 4 orang rakan anda di entry. Pastikan diorang tahu tentang contest ini!
5. Contest ini akan dibatalkan sekiranya penyertaan kurang dari 10 orang!
6. Pemenangnya hanya 2 Orang sahaja
7. Warganegara Malaysia. Semua jantina diterima
8.Contest ini akan berlangsung pada 13 March 2011 hingga 24 April 2011!

dan akak nak tag 4 org ini tuk join sekali


selamat menjoinkan diri...Weeeeeeeeee~~~

4 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

rajin ko contest...

CintaZulaikha said...

hakhakhak...sesaja je agie...

Sekamar Rindu said...

salam...

kak..blog kak...boleh masuk...blog sr tak kemas langsung..

:)

CintaZulaikha said...

waalaikumsalah...eh tader lah...blog nih besa2 jek..nak kata kemas pon besa2 jugak..huhu