Thursday, March 10, 2011

contest: 4 sebab saya sayang dia

hai...bertemu lagi di dalam rancangan...contest sokmo...huahhahhha
gila da akak..semenjak dua menjak ni, suka sgt akak nak join contest
cam cik hanny esandra, kerana dirimu, gue turuti...lalalal~~ lari tajuk, lari tajuk
timer kaseh cik hanny kerana mengtag saya yg tak sebeberapa nih..apapun saya akan buat yg terbaik buat semua..yg penting I dpt kawan baru..yer tak??? hihi

blog cik awien...timer kaseh daun keladi..
cik awien (nak join click sini) 

Setiap contest ada rules :-

1. Mule2 folow dulu blog awien ni. (DONE)

2. Pstu buat satu entry dan letak title ''4 sbb saye syg die'' dalam entri tu letak skali ngn banner cm kt ats tue. (DONE)

3. Pas kowg dah buat sume entry tu kowg tgalkan LINK kowg kt bwh entry nie ok. (DONE)

4. op..op..op lom abis lg..jgn lupe TAG kn kat 4 owg kwn2 yg kowg syg ye..psti kn dowg taw yg dowg tu di tag. (DONE)

DUE DATE : 20.03.11 (ahad)

masuk ke muka soalan '4 SEBAB SAYA SAYANG DIA'

1. sebab dia sgt smart bila pakai baju uniform, suami akak TUDM hokeyy...haruslah smart sokmo..blom lagi tgk kasut, kalah cermin dlm bilik akak..kuikui
2. sebab dia ada iras2 mustapha maarof, hero filem melayu tuh...kihkih (perasan habes..)
3. sebab dia juga sgt sukakan masakan asam pedas akak. biarpun kekadang terlebih asam dan terkurang cili. dia ttp cakap "terima kasih ayang, sebab masak masakan kegemaran abang" senyum sampai ke telinga hokeyy..
4. lastly, sebab dialah lelaki terbaik yg pernah hadir dalam hidup akak selepas arwah abah..akak sangat bersyukur...aminn


itulah antara jawapan kenapa akak sayang dia..biarpun sudah 3 tahun berumah tangga, namun kasih sayang tetap mekar berbunga biarpun kadangkala ada sedey dan duka...acececehhh...hihi. nilai la sendiri ye dik awien..

 ini adalah antara yg akak nak tag..boy sumer hokeyy..kihkih


14 comments:

Hanny Esandra said...

ko kawen dgn artis rupenyer..
tanak tny aku ke muka cintehati aku mcm sape.. lalala~ mati la kena kutok~

CintaZulaikha said...

hahhha..saper? aku nak penjelasan skrg..

bukankosong said...

shahdu dengar...harap2 dapat wife mcm akak... :P

Oh sy d'tag...tp sapela nak jadi pasangan sejoli nih, tarak calon plak...but ...he..he..

Hanny Esandra said...

halamakk...
ada 3 artis yang berlainan dikatakan muka sama dia.. huhhhh.. tak unik langsung muka pakwe aku..

CintaZulaikha said...

en bukan kosong: malu2 plak..citer pasal mak pon hokey gak...:)

cik hanny: walawehhhh 3 tuh...kahkahkah

achik ezam said...

wahhhhhh abang TUDM.....wira angkasa..ehehee

CintaZulaikha said...

en ezam: gegegegrrr..haruslahhhhhh...

Wan Zulqhairi said...

semoga berbahagia selalu di samping husband n family.. thanks for tagging me... good luck.. tapi xtau nak wat untuk sape.. hahah

Sekamar Rindu said...

salam...

moga kekal bahagia hingga ke syurga

Cik Bee~! said...

wah!!!masuk contest..haha..gud luck,..
*bace entry ni terase cm sy akan kalah je ni..wahahahahhahaha

Hanny Esandra said...

oit cik bee..
kat blog kite kata camni.. kat blog ct kata cmni.. jgn wisau...
tak menang pn takpe.. ktrg pn tak rasa pn menang..
kan? kan? kan? :-)

CintaZulaikha said...

en wan: tak tau..hehe..iyer ke.. buatlah psl mak..4 sebab saya sayang mak...:) sweet sgt..

cik SR: timer kaseh bebanyak :)

cik bee: eh...sape kata. buat akak yg tentukan..hanya depa ja..

cik hanny: btol tuh. nama pon nak melawak smbil suka2..bukn hrp menang pon..huhu

aWiEn rAwk said...

wahh..ni ygase cm nk kwen cpt2 je ni..bestnye kak..btw tq kak sbb join contest si gile ni..hehe..sengit2 blake..^_^

CintaZulaikha said...

hahhahha...sesuka jek sbnrnya...:)