Saturday, March 19, 2011

choclate giveaway

contest lagi...tak abes2 aku ni kan...cam leh menang jek gamaknya..hikhik. apapun, ada aku kisah..LOL.

bagi nak membalas tag dari blogger kesayangan aku, cik hanny esandra, jadi aku pon follow jek. tak menang pon taper, yg penting ada entry..hakhak

klik tuk join Cik Dya


Ini pula rulesnya.. :-

1. Buat satu entry dengan tajuk "Chocolate Giveaway" (DONE)
2. Letak banner giveaway cik dya di dalam entry dan juga sidebar.Mesti backlink
    kepada entry chocolate giveaway ini. (DONE)
3. Wajib menjadi follower blog sponsor iaitu decodeco-chocs (DONE)
4. Wajib klik button LIKE pada fan page Homemade Chocolate (Decodeco-chocs) (DONE)
5. Cipta satu tagline untuk blog decodeco chocs. Contoh : Chocolate terbaik hanya
    di sini (DONE)
6. Tag seorang kawan untuk join GA ini dan pastikan dia tahu tag tersebut. (just
    added on 18/3/2011) (DONE)
7. Tinggalkan id follower dan permenant link entry kamu dekat komen ya. (DONE)


Extra info :
  • Tagline ini adalah berfungsi sebagai cara untuk mempromosi barangan decodeco chocs.Seperti kita lihat,blog Radiusite sangat terkenal dengan penjualan tudung dan shawl yang cantik2. Tagline yang digunakan " Tudung cantik hanya di Radiusite" dan sekarang tagline nya ialah " Trendy Hijab". 
  • Jadi, kamu cipta apa-apa tagline yang sesuai dan gempaq untuk decodeco chocs.
TARIKH TUTUP: 14 APRIL 2011
 
 

tagline: Semanis Giveaway, cair di mulut, pasti yang terbaik :)

tag:

5 comments:

Sekamar Rindu said...

salam....kak,

sangat terbaikkkkkk aaaaaa tagline tu...:))
mesti menang..:)..

adan said...

cair di mulut pasti terbaik yang terbaik..

cairnya eskrim sundaycond memang terbaik..
erk..! hehehe

CintaZulaikha said...

cik sr: hakhakhakhak...hadoi, mmg tak pandai r bg tagline...kasi hantam jek tu

en adan: mak aihh, byknya terbaik..kihkih

Hanny Esandra said...

tagline dia tiruuuu sayeeee.. jgn caye dieee.. wahahahahhaa.. ;p

CintaZulaikha said...

hahhahhha...aku dah buntuuuuu...~~~