Tuesday, March 15, 2011

aku tader nuffnang, tapi aku hokeyy ajer...lol

Assalamualaikum..hihi. bertemu lagi di dlm rancangan 'saya hokey ajer'...lalala~~ next chapter plzz..

sori le kengkawan. aku mmg tader keje nih. nak naip ajer gamaknya dari td, keje bertimbun tak siap2..mmg dasar M punya. tapi biarlah, keje tu aku yg tanggung, bukn korg. jadi take a chill babe, not a pil, melalut da aku...

arini, citer aku pasai nuffnang. apa yg best sgt pasai nuffnang ni yek? aku tader pon nuffnang..lol, dlm erti kata lain, aku da try tapi mampos tak jadik..tah maner silap pon aku tak tau..gegerr

org kata tak abes2 org kata yg nuffnang ni tuk menjana pendapatan secara klik2 ajer. mak aihh, klik2 iklan pon dpt income. mmg seteru bila mendengar. dlm byk2 page blog yg aku masuk hampir kesemuanya ada nuffnang. baik yg dah keje ataupon yg masih dak skolah agi dak skolah pon ada nuffnang babe, aku? haha, no komen..

apa yg korg dapat dr nuffnang yek?? sila bagi jawapan.

dari apa yg aku baca kat komen kengkawan sumer. cth en J.M.R..dy cakap 'nak dpt duet mmg la payah, tapi dy salu dpt tiket wayang free'..fuyooo, tiket wayang free pon hokeyy apa. kira kita nih dihargai la jugak oleh tuan nuffnang tuh.

tapi menurut kawan aku yg lain plak, bila dy nengok je dlm akaun nuffnang, musti sen tak pnh naik. apa sebab yer? ke sebab tader org klik iklan dy. kalau dah berjuta blogger dok pakai iklan yg sama, mmg payah la nak klik yg korg punya yer tak. takkan nak klik sumer iklan yg sama bagi setiap blog yg dy kunjung. camtu mmg la blogger tu punya ati yg suci dan murni cam aku,,lol..yer tak??

ada plak yg lain kata, drg pnh dpt pendapatan spi 10k..walawehhh, apakah?? tu kira mmg dah berjuta org la klik iklan dy. tahniahhh..anda mmg menang moto..kihkih.

itu apa yg aku dgr dari org. tak tau kebenarannya. yg penting bak kata entri aku tuh.'aku tader nuffnang, tapi aku hokeyy ajer' sbb, nuffnang aku mmg da ada kat dlm umah nih. mta ajer, musti direstui dapat..lalalal~~






ps: klik nuffnang tuk belanja kawen ~ khas tuk cik hanny esandra yg kiut dan come lotey..lol

9 comments:

bukankosong said...

sy pun xde...ada heartbeat je, tu pun baru berapa sen dapat...tak penting sgttt pun. He..he..janji ada owg dtg blog kiter itu pun dh dikira baik :P

sHi Ma said...

erm ntah lah, sbb shima pun sibuk2 buat kat blog shima, saje lah kot, bila org ada, shima pun nk ada... (",)

adan said...

saya ada nuffnang.. kadang saya rasa iya nya hiasan je.. haha

Hanny Esandra said...

aih.. rasa cam tak sedap pewot dan tak enak badan plak entri ko kali ni.. nnt mesej aku ko pny id n password blog ni.. aku buatkan...

p/s : aku tau aku ada utang ko psl nuffnang ni..

CintaZulaikha said...

en bukan kosong: hihihi...taper, itu pon ok

en adan: hahhaha...kekadang g2 la gamaknyer..

cik shi ma: kan kan...salu pon g2

cik hanny: ish ko ni nad. taperlah nad, tak yah buat. aku sesajer jeh..mls pulak nak ada nuffnang tuh

Hanny Esandra said...

yo yo yo..
apa ni malas2.. aku bangga nak watkan ni sebab kat nuffnang aku dah ada duitttttttt.. come2..

hans said...

alang2 berblog ko letak jer nuffnang...
insyaallah kalau ada rezeki mesti ada punya
tak rugi lah letak
:-)

Sekamar Rindu said...

salam...kak,

saya pun tak ada...tak dapat duit pun x apa:)

CintaZulaikha said...

en hans: nak try la malam nih...huhu

cik SR: waalaikumsalam, ye ke...huhu. taper2 tak penting pon kan