Thursday, March 10, 2011

BAKAT TUDM


seperti yang sesetengah org dlm blog ni tau
tau ke??
tau la kot....hihi
cik Hanny, en asrul ilham sany...merekalah yg tau
yg aku ni isteri kpd sorg tentera
tentera TUDM ye kawn2..

membawa ke jinjang pelamin
hinggalah sampai dah ada anak sorg
ada 1 perkara yg suami aku tak pnh bagi aku follow dlm tentera
nak tau apa??
huhu...itulah BAKAT TUDM tuk para isteri tentera
aku tak tau apa tujuan BAKAT tu

menurut suami aku
BAKAT tu bertujuan untuk mengumpul para isteri tuk melakukan aktiviti2 yg tlh dirancang drg2 sdri
cth cam buat makan2, mengubah bunga dan mcm2 lagi
dgr cam seronok kan??
tapi lain plak laki aku kata
" tak seronok pon, cayalah yang..."
aku tak paham ngapa laki aku tak gemar nak bagi aku join BAKAT tu
nak tya lebey2 krg jadi lain plak

jadi selama 3 thun aku kawen ni
haram sekali aku join BAKAT tu
yg aku join pon ari keluarga
dari sb tulah
aku tak knl pon sape bini mem2 laki aku

klu kuar gi jerteh
n terjumpa mem2 laki aku
aku jadi malu bla drg kenalkan bini drg
tu sb aku tak kenal lsg
cu la korg bayang
sgt sedey...



ps: tak best ke BAKAT tu...hmm, musykil sungguh!!

3 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

la, ko bini askar rupernye????

CintaZulaikha said...

en asrul: harussslahhhhhhhhh~~

ana raisya said...

owh bini askar...th da ri ni..hihi