Wednesday, January 5, 2011

pic zaman remaja yang penuh cintan cintun...

Bila menengokkan pic yang diamik time blaja nih dulu..aku baru tersedar yang rupa-rupanya skema gak aku time bercintan cintun dulu..muka ayu jer bila time amik pic nih. Seingat akulah time ni aku dah bertunang agaknyer. Masa ni aku wat cadangan ngajak laki aku gi amik pic kenang-kenangan tuk tatapan di hari tua, laki aku yang mmg tak banyak cerita pon on ajer..sukanya aku time tuh.

5 kali snap jer kami dah hasilkan 1 pic yang amat terindah buat aku masa tuh..dia dgn baju uniformnyer dan aku dgn baju kurung pinjam member aku, hakhakha..almaklumlah masa tu aku tader baju kurung warna biru, jadi aku gi la menebal muka dok pinjam dari member tersayang..nasib baik member sempoi dan memahami, jadi alhamdulillah, nampak serasi bersama jer pic tuh...huhu..

Tapi bagi nak menampakkan lagi kebestsan pic tu, aku nekad nak buat pic tu nampak cam 'old school'...biar warnanya dari warna 'sephia'..baru mantapp. Lantaklah mata orang lain nak kata apa, yang penting akak suka..hahaha...



suka tak??? hehehe...i love this time...banyak sangat bunga2 cinta, drama dan yang penting bahagia...lalalal~~'cupid fly when i make a smile'..lalalla~~



ummi di alam fantasi...

6 comments:

achik ezam said...

owh abang asykar~

hehehehe

Asrul "iLham" Sany said...

cantik ar, klasik...

suke gambar ni ;)

aizuemi said...

hehe.. cool..

CintaZulaikha said...

ezam: gegegegegegrrr

asrul: sukan kan..hihi

aizuemi: coollll meh...

Diari 929 said...

kak bju aku ek? hu3

CintaZulaikha said...

tak la cik diari, baju mem skolah akak nih..huhu..