Sunday, August 7, 2011

jom tepok2 seluar...kikiki

Assalamualaikum u olss
aku mmg paling kagum ngn tarian randai
selain dari makyong, wayang topeng, main puteri dan merocok2
tak taulah ngapa
mungkin sb aku terlalu syok dan suka ngn tarian tradisional
aku mmg cukup kagum

dulu masa kat Aswara
pantang ada persembahan tarian tradisional
aku musti booking line ke 2
dan sampailah aku graduate
aku ttp amik masa tuk ikut segala show yg ada kat aswara
sampailah skrg...syiokkk wehh

ni slh satu show randai yg aku nengok masa aku gi aswara dulu
aku amik part tari dy ja
cu korg nengok
depa tepok2 seluar
santekk kan tarian depa~~
love it

randai SIJUNDAI



nak tengok lagi, gi buka youtube

14 comments:

adan said...

dorang tepuk2 sarung la akak..

CintaZulaikha said...

sarung pekebendanya, suar besar tu dik oii~~

a.samad jaafar said...

saya kalau bab menari ni, kayu terus hihihi..
tengok org menari mmg mengasyikkan.. pandai menari ye..

ILA HonEyBuNNy said...

wah3...

peminat setia tarian la neh...eheheh

bestnya tgk org menari...heheh

アヌム ちゃん said...

first time dgr tarian randai ni..huhuu

cucu umie said...

hehe..bdak aswara ker sis..mber ayie ad study kt aswara skrng ni...

amranaiman said...

aswara graduate.. produk aswara ooow :D hehe pok amai2 ..

Asrul "iLham" Sany said...

aku tekanan masa subjek randai, bukan tekanan sb belajar tarian randai, tekanan ngan diva2 aswara...

mencik noks...

ikatankasihku said...

oh, suka main tepuk2 seluar eh.....

CintaZulaikha said...

a.samad: wajib sume pandai menari kalau da masuk aswara..kayu tak kayu lah kiranya...kiki

Ila: sgt setia dik...huhu

FMTY: 1st time dgr ka..takpa2..pasni lagi banyak akak tonjolkan..

ayie: ooo, ya ka, sapa?

amran: ha a, produk tak brapa nak baek..kiki

asrul: kesian~~lalalla

nora: hahhaha, sukalah jugak

abglan said...

OOoo ni first time tengok... biasa shuffle je.. he he

sHi Ma said...

selama nie xpernah tgk pun, huhuhuhuhu...

iyan shazlind said...

owh sis dulu study kat aswara ke..patut la berseni :)

iMBobo said...

tepuk amai amai belalang kupu kupu..hehe tp best lah tgk dorg menari..