Thursday, August 25, 2011

dengan ini diumumkan...yehaaaaaaa~~

Assalamualaikum u olss

jom baca perbualan diantara suami isteri
yg teruja nak balik kpg..kehkehkeh

pinjam sat ya cik gugel..

aku: ayang da tau ka kita nak balik kpg bila nih?

ayang: oh, lupa plak nak cakap, abg dapat cuti sesi ke2

aku: ohhh, ( cuti sesi ke2, maknanya pas raya yer kwn2, raya ke3 plak tuh..huhu)

ayang: tp ayg kemas je la baju ahad nih...(sambil jeling2 senyum kat aku)

aku: mak aihh, awalnya ..ngada2 la, balik raya ke3, nak kems awal2 plak..aishh

ayang: alah, kemas je lah, abg da jual duty kat bebudak bujang tuh..hehe. ayang tak teruja ke?

mau tak teruja, aku ni manusia biasa yang rindukan kpg halaman tau..
haruslah ada riak2 teruja..
lebey lagi bla bawa blik anak
sumer tu bermotip hokeyy..kehkeh

dengan itu diumumkan
kami akan pulang ke kpg pd 29hb nih
hari senin yg berbahagia
semoga perjalanan kami selamat
selamat pergi, dan selamat sampai ke destinasi
aminnn....



18 comments:

sHi Ma said...

nasib baik "abg" jual duty kat budak bujang, owh terujanya "ayang" dapat balik raya.. hehehe..

hati2 dalam perjalanan ummi, "abg",ikha

ikatankasihku said...

wah bestnyer, balik kg awal..
mudah2an perjalanan berjalan lancar...
Seronoklah ikha..hehehe

cik fadh said...

haha duty pown bole jual ea..hehe..

Selamat Hari Raya kak, fadh balik kg dulu hr ni ea..hhehee

Anum said...

bestnya dah balik kg

el-janna said...

hati hati jalan raye juga^^ selamat hari raye!!

iyan shazlind said...

hati2 pulang beraya...sis pulang beraya ke bandar (kl) ke kali ni?

nelly said...

selamat ary raya kakak !!

Nur Intan Syafinaz said...

Insyaallah kak!!
Selamat Hari Raya kak!!!!
:)

Hans said...

wahh
best lah dapat beraya di kampung
selamat hari raya

p/s : sis...yang avatar tu den reka2 jer dekat faceyourmanga....cuba sis usha tgok situ... :-)

NadiRah said...

untunglah..heheh
slmt hari raye.. ^^

iMBobo said...

seronoknya beraya di kampung hehe..

Asrul "iLham" Sany said...

x sabar nak alek kampung n jumpe mak aku, nokss...

asyek jumpe mak2 hayam je kat key el ni...hahaha

amranaiman said...

balik kampung~~ wooo balik kampung~~ perjalann jauh x ku rasa~~

Sekamar Rindu said...

salam..

selamat balik ke kampung..

hati2 di jalan raya..

Namee Roslan said...

selmaat hari raya, hv a safe journey ok :)

J.M.R said...

hati2 tika memandu pulang..nnt jemput dtg umah raya ni gk ye;-)

ILA HonEyBuNNy said...

selamat hari raya kak....

maaf zahir dan batin...

dan selamat merdeka...;-)

hati2 di jalan raya...;_0

アヌム ちゃん said...

berhati2 di perjalanan :)