Saturday, August 6, 2011

akak blogger 'ikatan kasihku' mmg sempoi

Assalamualaikum u olss
uisshh..aku ni mmg payah nak suka ngn sesatu blog tuh
tp bila aku jejak je ke blog akak sorg ni
tros aku jatuh cintun ngn blog beliau
simple, gilo2 dan sempoi abes
cam aku jugak...kehkehkeh ( k fine, puji diri sdri)

mungkin sb akak ni bini org
ada anak 3 org
jadi penulisan akak ni npk serasi ngn jiwa aku yg rock nih
apapon akak ni mmg the best lah
tak busan bila baca entri2 beliau
kekadang sampai tak kering gusi

cayolah buat akak Nora Asyikin
walaupon akak sorg ibu, mama, ummi, omma ataupon apa ja ayatnya
akak mmg dah membuat hati saya terpaut

smoga, akak akan tros sukses dlm dunia blogger nih
award akak yg pink2 gitooo tuh sy dah amik
dah tempek pon kat side bar sy
sbgai tanda perhargaan dan support sy pada akak

pada kaum2 ibu, anak dara, anak bujang
yg mmg suka ngn entri2 yg sempoi
silalah ke blog ikatankasihku nih
janji berong cam aku gak..kihkihkih

anak2 beliau yg gojes~~

tgk..siap ada ic blogger lagi...aku jugak yg tader lagi..kikiki



melayang bagaikan angin...wiuuuuuuuuuuuuuuuuu~~~

10 comments:

ikatankasihku said...

Ehem, hem...dah ready nak jerit ni....
yeeeee hhhhaaaaaaaaaaaaaa...tak sangka akak, ada special N3 utk akak.Tq la susah pyh buat macam ni, apa2pun, kalau nak puji lagi tu, jgnla malu2 yer....keh keh keh...

sangat2 menghargainya...terharu mak ....nak nangis jap yer

iMBobo said...

nak ic mcm tu juga! hehe mana nak dpt tu ek?nak lawat blog akak tu kjap :)

CintaZulaikha said...

kak ikin: sy mmg suka puji org klu org tu best

imBoo: tu la pasal, akak pon teringin nak buat, ntah dpt ke tak..

cucu umie said...

wah ad kad blogging tu..perghh nak jalan2 ah kejap lg..hehe

H.J said...

pasni dia plak yang jadi kak..ahaha

Cik Ecah said...

mama ikin dpt entry sepesel dr kak yea..:)
memang sporting ;p

Sekamar Rindu said...

salam..

bestnya...ada org buat entri pasal blog yg best mcm blogger ikatankasihku tuu

Afufu said...

Ade sempoi macam saya tak akak? Hikhik. Nak pergi melawat blog tu lahh! :D

einz miszmessy said...

cam best jep...mau terjah....

akoo pae said...

blog akoo tak suke ke??
hheheh =p