Friday, August 19, 2011

5.59 am...halamak....apakah!!!

Assalamulaikum u olss

tu la pasal, jadik musang agi memalam
kan da terbangun kul 5.59 am
tepat2 waktu da masuk imsak plak tuh
tapi aku tak dgr plak bunyi azan agi~~~
apakah!!!

aku ni kira pose ke tak nih???
musykillah.....arrrrrrrrrrrrrrggghhhhh......

muka comey yg tak bersalah hokey~~



ps: sblom nih jadik musang gak...tp leh ja bangon kul 4, arini plak terlajak..aihhhshh~~(ayat bukn alasan hokeyy...)

14 comments:

abglan said...

belum azan takpe, waktu kecerderaan he he

NadiRah said...

hihihihi..
kehausan lah jap g...
mood *jahat*

diba said...

skli skala xpe..jgn hari2/ehe

Sekamar Rindu said...

salam..

betul tu..masih dibolehkan makan dan minum..
*masak dah tak sempat..:))

einz miszmessy said...

mksd akak smpt niat or makan????

hehehe.....lek la.......

lau tak t ganti lebih2 la sikit...kuang2x~

iMBobo said...

xpe boleh je terus puasa hehe

ikatankasihku said...

lorrr..sama ngan akak..
sekali terlajak ari tu, rasa bersalah lak ngan anak akak....hua hua hua
penyesalan yg teramat sgt sebab tido lambat padahal dah tau nak kene bgn sahur nanti..haih

Hans said...

hehehhehehe
macam2 hal

cucu umie said...

heheh...sis dah niat pposekan..kira poselah tu cuma tidak sahur shje..

ILA HonEyBuNNy said...

akak neh...

ila dah gerak sahur kan smlm..hehe..(tetiba).ngeh3..

adan said...

sy pernah telajak gak akk.. ehehe..

iyan shazlind said...

hehehe sis sama la kita last 4 days pun terbabas gak tido...sedaq2 dah kul 6:45am...kalau terbangun betul2 time imsak tu boleh nak teguk air...imsak tu selalu persediaan sebelum subuh sebab selalunya waktu imsak tu lagi 10 mins nak azan subuh...tp kalau subuh baru sedar takleh la...hehehehe

Hanny Esandra said...

xkan ko x niat pose waktu malam tu? uhuhuu..

CintaZulaikha said...

apapon tak sempat kawan2...uwaaaaaaaaaaaa