Monday, August 8, 2011

kad raya dek non~~

Assalamualaikum sumer
yes yes yes...
tercapai jugak hasrat nak ngantor kad raya tahun nih
haah..apa ko kata, dah ketinggalan zaman!!
ada aku kesah..aku ni jiwa tradisonal tau
mana main nak antor2 kad guna sms dan kad raya alam maya nih
kalau aku wat cenggitu
syoklah posmen kan...dpt lenggang kaki time bulan pose (acececehhh, cam tau je aku nih)

dgn berbekalkan stem terlebey suda dlm simpanan aku
kira2, 10 manusia bertuah akan terima kad raya aku tu nti
aku bukan apa
cuma rasa rindu nak nulis kad
cam masa zaman ribena dlu
klu dulu aku boley buat cenggitu
napa tak skrg, yer tak???

sila tgu dgn sabar ye sahabat2 sekalian

kad2 yg bakal sampai ke tuannya dalam 2,3 ari nih...hihi

dam dam dum, bunyi mercun
selamat ari raya....(rosak lagu wehhhh~~)

8 comments:

cucu umie said...

untuk ayie ad tidak?? mahu satu??

ikatankasihku said...

jadikan tradisi, ramai yg pakai email, sms, face book & blog, tapi kalau kad, mmg nampak yg s pengirimnya ikhlas sgt2...

eh, utk akak tak de ker..hehehe

CintaZulaikha said...

mmg nak bg, bak alamat~~

sHi Ma said...

wah, lama xdapat n tulis kad raya...

amranaiman said...

nak gok :D

Hanny Esandra said...

aku tau aku dapat... hahaha.. ;)

einz miszmessy said...

wah....best kan.....kad raya...huuuuuu.....

aiEz said...

err,nak juga boleh?...

*dapat kad raya paling best dr sms@mms raya..kad raya terbaek!!;)