Thursday, August 18, 2011

korang rasa belog aku ni camne??

Assalamualaiukum u olss


sesaja di ari jumaat yg mulia nih
aku nak tya korg secara ikhlas
korg rasalah, belog aku ni hokeyy tak
tuk dibaca oleh sumer golongan
baik muda, pertengahan atau dewasa??

aku bukn apa
kekadang rasa cam aku ni melalut bile nulis entry
tu yg tiap kali baca komen
asyik berdebar2 + berkobar2

aku bukn harap org komen aku pon
tp..well, ati sapa yg tak gumbira
bila nengok komen dr pengomen2 yg tegar
thanks ya cayunk2 sekalian..

spt di awal entry
nak tya
belog aku ni camno
ada berat cam batu tak bila loading kat lappy ampa?? kehkeh
dan entry guane yg korg suka
maklumlah, aku ni baru lagi
apa pon tak boley...huhu
jadi paham2 sudehh...

ps: baik ampa jujur ngn aku...kalau tak.....

16 comments:

abglan said...

Blog ko nie kalau aku bandingkan ngan Ben Ashaari kira banyak lagi nak kena belajar, tapi kalau di bandingkang ngan aku ha ha 2x5 je wak ka ka!

BadekGonzalez said...

hehe..biasa2 je kak..yg penting, apa yang kite nak sampaikan tu, sampai melalui cara penyampaian (cara kita tulis dan reka blog) tu..ada yang dull, xsuke design..ada yang ceria, nak banyak apps. as long as jadi diri sendiri...udah le

Asrul "iLham" Sany said...

ok je, blog ko, suke ati ko le nak wat pe2 pun...pedulikan kata2 orang lain...

sHi Ma said...

ala blog kita, kita suka lah.. huhuhu.. sy puas hati je ngn blog cintazulaikha nie (^^,)

cik fadh said...

ala kak, blog kiter kan jadi ape pown aku nk tulis pasal life akak, tulis la,,kami tetap bace . cik fadh lg suke bace pasal life org ;) mcm akak pown bnyak berkisar pasal life akak kn . best jer ;))

ikatankasihku said...

isi blog best, gambar pun ok,

jujur kan, i jujur la yer....patung time kasih tu selalu kacau kalau time nak komen.... :)

i jujur tau...hihihi

Nur Intan Syafinaz said...

Blog akak ok jek!!
hehehe..suka bace blog akak..
kadang2 sy baca tp tak komen..heheh..sorry kak..
nnt sy komen setiap entry akak ek..heheh

Cik Ecah said...

hokeyy jer :)

myhatiku said...

bg myhatiku okay..suke dtg sini..he :)
happy blogging ea sis..

CintaZulaikha said...

korg sumer mmg terbaekkkk...

amranaiman said...

ok kot.. kekadang je cam xde bende nk post tp post gak hehehe :P

アヌムちゃん said...

tak berat pun..ok je rasanya.heeeee
kite pn merepek je dkt blog sendiri^^

ILA HonEyBuNNy said...

blog akak ok ja....jangan risau yer...ila suka baca semua penulisan orang...hehe'

asalkan kita menulis dengan rasa hati kita dan ikhlas...;-)

einz miszmessy said...

so far ok jep....sbb blog pesendirian kan???bukan blogshop???hahaha..ok bdk weng2 da smpai menyampaikan amanat...hahaha....kak ct ase blog einz lak cmne????penuh dgn contest eh????akan sy kurangkan....cuma kdg2 tak smpai aty nak tolak ajakan dyowng~huhu....

Sekamar Rindu said...

salam..

blog kak sangat unik..lain dari yg lain..

sr suka..:)

Hanny Esandra said...

yg penting blog ko lebey hot dr blog aku~ tp apa yg sama.. kite gedik santai..lalala...