Monday, August 22, 2011

Anda kaki belog..meh cni aku nak ajk ikot join kumpulan~

Assalamualaikum uolss
huahuahhahha
aku ni manusia yg tader keja
bila da tader keje
aku suka godek2 FB
wat kumpulan sesuka ati
semata nak puaskan ati kengkawan
yg suka drop link kat kelab pencinta novel aku



aku tak marah
sb aku mmg suka ampa wat cenggitu
tp rasanya cam tak elok ja
ganggu belog kelab tuh
ngn link2 yg kekadang
tader kena mengena ngn kelab tuh
cthnya, link nak meniaga minyak wangi
apakah???
kalau niaga buku, aku kira ok la jugak

jd di subuh ari ini
aku nak ajk kengkawan
join la kelab baru aku
kelab DROP YOUR LINK BLOG HERE
lantak korg la nak post apapon kat c2
tips, perniagaan, kehidupan..aku tak kesah
janji korg bahagia

tp, dsebabkan grup tu masih baru
jadik nak minta jasa baik
gi la invite kengkawan yg mmg kaki blogger
tuk jadi sahabat aku..eh..tak jadi rakan grup tuh di FB

Linknya ada di sini
semoga usaha ini
akan menambahkan rakan2 di belog korg sumer
sekian, wassalam..

/
/
/
/
/
/

7 comments:

Anum said...

suka2

ikatankasihku said...

kat opis tak leh buka fb, apa nama kat fb..meh kita tambah geng blogger ke fb :)

Namee Roslan said...

hihi. bagus ni. boleh spread kan lagi link ! :)

Hanny Esandra said...

usaha yg bagusss.. tp penuh inbox aku beratus2 dgn notification..huhuhu.. tp dh tukar setting dh.

CintaZulaikha said...

nama saya ct nacariah..ce carik..

ikatankasihku said...

x jumpa pung...add akak la..nora mohd hasini

iyan shazlind said...

dah add dah..dah diapprovekan pun..:) akak sy dah tag akak resipi biskut http://hijaurumputitu.blogspot.com/2011/08/resipi-cornflakes-berchoco-chocolate.html selamat mencuba ya :)