Friday, April 15, 2011

Segmen Irwanmiswan: Budak kampung VS Budak bandar!!




Assalamualaikum u olsss
saje menggatal nak follow
sb aku mmg suka gi blog budak kampong nih..entri dy mmg best2

Segmen ni segmen menjawab soklan
biarpon tarikh akhir dy esok..mmg tak cukup masa, yer tak??
ahhhh pedulik..nama pon suka2

aku nak jawab soklan tuk budak bandar jek..sb asl nya pon aku budak bandar
dan slps kawen pon aku duk bandar, bandar jerteh..walupon sumer org tau bandar jerteh tu kat kampung, wakkakakkka...apakah??

soalan untuk budak bandar sahaja:

1.memang dari kecik duduk kat bandar?
sejk kuar dari perot lgi aku da duk bandar, BANGSAR lagituuu...pernah dgr tak bangsar..tpt di mana kecoh cerita ttg bebudak mandi buih tuu..MasyaAllah, naseb baik aku tak gila, nak follow mandi buih tuh~~aku baik tau~~LOL

2.ape yang best nye duduk kat bandar?
best tak best la sgt..besa2 jek..kira keperluan tu cukuplah tuk org2 yg kaki shopping cam aku..kihkih

3.ape yang tak best nye duduk kat kampung?
sapa kata tak best duk kat kampong, best ajer, klu ada MacDonald's..demand tol ayat..kihkih

4.andai diberi peluang,mahu duduk di bandar sahaja atau nak duduk di kampung?kenapa?
andai di beri peluang, aku suka jek dok kat mana2, kpg @ Kl pon tak kesah. yg penting tpt tu ada keje..klu tak, uwaaaaaaaaaaaaa, jadilah cam aku skrg...menganggur jek~~


saya nak tag sesape jek yg lalu lalang kat cni..saje nak bagi riuh blog budak kampong~~
tarikh akhir sok ye kawan2...

3 comments:

budak kampung said...

akak wat sayer terharu...terime kaseh sebab selalu singgah blog saye...waghhhh...nk nangessss

Sekamar Rindu said...

salam...

kak..saya pun budak kg..rindu sangat kat kampung..tapi apakan daya demi tugas terpaksa tinggalkan kg halaman..

rindu dengan kg halamanku...

Asrul "iLham" Sany said...

kak,

kat kampung jgn join makcik2 key po ci ngumpat taw...

;D