Tuesday, April 12, 2011

GA: Senyuman si cilik

Assalamualaikum u olsss...
join contest lagi
tak abes2 join contest...menangnya tak jugak...kihkih
alah bukan apapon, sesaja jek pon
kali ni aku di tag oleh Cik Noyis
utk join contest baby cenyum comel
cam tau2 jek yg anak akak cenyum comey...kihkih perasan lebey

k lah kalau nak follow klik sini cik penganjur
n letk pic nih
/
/
/


seteleh menilai dan membuat pemilihan selama 15 min
aku rasa aku nak letk pic ni jek
sebab pic ni pic masa ikha dok senyum sakan kat taman permainan
sampai mata pon da jadi sepet..kihkih
jom tgk....
/
/
/
/
/
/
/
/
/
rasa2 ikha leh menang tak???kuikui

NAMA: SITI NUR ZULAIKHA BINTI RIZAL
NAMA IBU: SITI NAZARIAH BINTI SHARIF
TARIKH LAHIR: 15 APRIL 2009
UMUR: 2 TAHUN

inilah kesayangan ummi, putri ikha yang comey
walaupon tampak ganazz
tp putri ikha ttp permata di hati ummi...
ummi cayang ikha...:)

harap2 boley menang...kihkihkih~~
skali lagi thanks pada cik noyis dan cik penganjur..anda mmg best~~

nak tag org2 nih plak
cik hanny esandra
cik shi ma
cik afufu

"aku tau korang bujang...tapi aku tak tau da nak tag sapa....lallallalla~~~"


10 comments:

sHi Ma said...

cik shima kena tag lagi, insyaALLAH nnti shima join ye.. thank ikha.. :)

budak kampung said...

moge menang...saye nak join tp belom ade anak keh3

CintaZulaikha said...

cik shi ma: ank sdara kn ramai..join jer la~~

en BK: hihihi, anak sdara tader??

fRaMe+LenSeS said...

comelnya.. smoga berjaya ya akak. ;)

hidayah zawawi said...

good luck kak..:)

Zaf Arrow Tri-Bold said...

good luck akak... senyuman anak akak nmpak hapy jerrr...heheh ^_^

CintaZulaikha said...

frame+lense: mekasih

cik dayah: mekasih jugak

en zaf: hikhikhik..dy mmg salu happy~~

Hanny Esandra said...

halamkk.. saya tak tau nak letak anak yg mana.. ramai sangat.. sepuloh orang.. sumernyer comel2 belaka.. ekekke..;p insyaallah.. contest tu tak terhad utk yg dh berkawen je ke.. aku ltk gambo ank buah aku npk gg dua btg la~

CintaZulaikha said...

boley je nad, letk r pic kema...:)

Keyphochee said...

salam terjah...gud luck!