Thursday, April 7, 2011

borong tak hengat2...

Assalamualaikum ya sahabat~~
malam dah...lapor plak prot teman nih~~
nak melantak bega lah...uishh, bega special tuh~~
thanks ayang kerana membelikan bega untuk diriku~~
santap bega jek...nasi2 tader??? kihkih merepek2 sudeh

eh, lupa plak aku tgh mengentrikan diri
kihkih...hai sumer
berbalik kpd tajuk entri aku di atas
aku nak citer ttg projek yg kami lalui pagi td
pas gi koperasi tentera
kami gi dok lepak kat KB mall
kohnonnya nak gi makan2 la
selesai jek makan, kami turn spi G floor
kat c2, kami saje la jengah2 barang
n then tetiba ternampak PC fair yg kecil2lan
sb apa aku kata kecil2lan??
sb mmg kecil pon
tak besaq cam salu nengok kat KL tuh
drg niaga apa yg patot jek
klu tgk dari gerai yg ada kat c2
rasanya cuma ada belasan gerai jek
sumernya nampak ringkas, tp syiokkkk..barang sgt complete
dari lappy, sampailah ke aksesori
yang lagi syiokkkk nya
sumer murah gilerrrr...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahhahhahha

apa lagi borong laaaaaaaaaaaaaa...
nak tau apa kami borong
cu tgk bawah
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
bawah lagi yer
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
RM 8 jek

ni plak idaman kalbu, RM 25 sehh..pakai wireless punyer

ni lagi tak ley blah...RM 5 jek..kuikui

yang ni plak RM 20~~ apakah?? kihkih

sumernya murah giler...
rasanya klu kami ada 1 rat time tuh
musti dan wajib kami borong sumer....huahhahhah
KL mana leh dapat murah cenggini...kot la~~huhu

yg tak tahan tu laki aku siap tya
" pc fair ni spi ari apa ek?"
awek tu jawab
"spi ari sabtu je bang"
laki aku ckp balik
"npe tak buat spi ahad, alahaiiii"
ggegegegerr...npk sgt dy tak puas borong.

apapon yg patot dbeli udah dibeli...
dan kami amt berpuas ati~~

ps: kami suka brg murah...ahaks~~

13 comments:

Sekamar Rindu said...

salam...

kak...wahh..borong sakan nampak..:))

J.M.R said...

lama gile tak gi Kbmall..ada pc fair gk kt situ ek..heheheh

CintaZulaikha said...

cik SR: hikhikhik...bukan salu pon

EN JMR: ha a, ni pon bu tau~~huhu

sHi Ma said...

hehehe, amboi2 borong sakan nampak... bestnya...

budak kampung said...

makan beger jer???malam tadi balik umah terus sambar petai sepapan...keh3...mulot dah berbau harummm keh3.....

kalau x malas,singgahla
gadis mencuri menggunakan kemaluan,ciss
tips mendapat duit dari nuffnang
pendapatan nuffnang RM7960.86.woahhh
dipecat kerana memiliki buah dada besar
aura usop wilcha!!!

amranaiman said...

borong sakan di pasarayann borongsakan.... huhu +P .. jualan habisan stok tu...

syuwai said...

wah, bukan main sibuk shoping ye..hehe

pa pe lah, janji enjoy kan3x?? ^^

p/s dijemput join ni ye http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/ga-lets-go-green-save-earth.html
tQ

adan said...

hahaha.. kim salam ngan suami puan zulaikha er... murah giler barang it time pc fair kan..kan..

hans said...

wah...murah2 pun bila kumpul2 jadi mahal owh...bestnya semua benda baru

P/S : Kepada Blogger - Blogger Sekalian...Saya Nak Minta Tolong Jawab Online Survey Nih... (^_^)Y

CintaZulaikha said...

cik shi ma: hahhah...bukan salu pon..kengkadang jek..

en amnraniman: meh tinggal link..saya nak follow~

cik syuwai: humm...thanks. sat2 gi tgk

en adan: ha a~~

en hans: hahhahhha...nti2 sy jawab yer

ohh ayu! said...

huhu.. bestnye memborong...=)

Cikgu Den said...

salam.
dah lama tak pergi pc fair nie. rasa nak borong juga. heheh

Mimis said...

Murah wehhh....