Thursday, April 14, 2011

blog aku dah jadi blog menyahut cabaran contest dah...bila nak tobat nih??

aku ngn cik hanny mmg kaki contest..lalla


Assalamualaikum~~
gegegegrrr...hai kawan2, wat pe tuh?...musti tgh tido tertiarap nih
asl ptg tido, asl ptg tido
mmg tader keje..humm, bosan..rasa cam nak makan cendol la plak..hummm merepek2 da aku nih

berbalik kpd entri
korg perasan tak
klu korg singgah kat blog sesapa musti korg ada perasan yg blogger tu musti ada join dalam 1, 2 contest
tipu la klu korg kata tak ada
musti ada punya
ni sumer gara2 nak naikkan nombor kat bahagisn followers tu
tipulah kalau kata wat contest semata sb nak suka2
atau nak bagi adiah sb korg banyak duet
hihihi..tapi kalau betoilah mmg la korg ni baik ati..cam aku~~lalalla

tapi di sini aku nak menegaskan
perihal blog aku sdri
sumernya bermula dari ajakkan kawan baik aku
cik hanny esandra..timer kaseh cik hanny kerana menjadikan saya contest addict
nak diikutkan aku bukan pandai sgt nak follow2 contest nih
tp cik hanny cakap, "jom lah..kita follow sesama"
aku yg tak tau apa2 nih pon tros ikot mana yg patot
dan skrg, korg leh tgk sdri
tiap kali korg buka blog aku
musti korg tgk ada entri contest dan GA
huahhhahhahhha...sgt excited, walaupon masih blom menang apa2?

masalahnya skrg, apa kebaikkan yg dapat aku perolehi dari sumer contest nih?
rasanya stakat nih blom nampak apa2 kejayaan pon lagi
yg ada cumalah gambo contest yg semakin memanjang kat sidebar..kihkih
cu tgk sblah, kat sidebar nun-------->

kekadang bila ada yg tag aku tuk join contest
terutama pada cik hanny dan cik noyis..ampa mmg ratu contest
(singgah2 la blog depa sb depa mmg best..kuikui)
aku jadi gian
tapi aku ttp menahan diri, pose contest dan tak join klu boley
aku harap sgt org yg tag2 aku tu tak terasa ati
lagipon sumer ni bukannya paksaan, bak kata cik hanny, yer tak??
jadi aku berusaha tuk tobat...tapi tak mampoo...wakakkakkakkka..ayat tak hengat2

jadi persoalannya skrg kepada rakan2 blogger
bila plak ampa nak tobat dari join contest yg semakin bercambah2 nih
klu ampa tanya aku lah kan
aku mmg tak bley nak nolak...sb aku suka join contest
tak tau la plak klu korg sumer boley menahan diri
klu korg boley, mmg la korg sgt tip top...caya sama luuuuuuuuu...caiyok2~~

ps: cik hanny bila nak buat blog tuk join contest jek???? terbongkar rahsia..lallalla~~

7 comments:

Sekamar Rindu said...

salam...kak.

saya suatu hari nanti akan buat contest juga..

adan said...

salam.. akak sy join contest gak.. tp yg sy minat jek.. yg susah2 tu memang tak join la..

CintaZulaikha said...

cik Sr: saya musti join pya

en adan: aikss, camtu pon bley ker???

Hanny Esandra said...

kalau aku buat blog utk contest nanti, ko wajibul kena join.. hahahah...

adan said...

yelorh... klu contest yg memerah otak memang tak join la.. ^_^

FaTin.FiRDaUs said...

join je slagi rajin.. huhu

budak kampung said...

hahahaha ni join contest dah masak2 lom hahahahaha

kalau x malas,singgahla
5 ayat MANIS biasa permpuan guna
antara pageview dan follower,mane korang pilih
AFUNDI masuk zizan raja lawak
usop wilcha masuk maharaja lawak
gadis mencuri menggunakan kemaluan,ciss