Friday, April 8, 2011

semenjak dua menjak, entri dan anugerah buat followers tersayang~~

Assalamualaikum sumer~~
nk tya korg la, patot ka aku wat entri bebanyak
sedangkan followers aku cam gini jek??
tu krn aku terpikir, semenjak dua menjak nih..acececehhh bahasa~~
aku suka nengok org nulis entri byk2
tp followers drg ribu2 huhuhu~~
tak cam aku...
jadi guane???
rasanya aku akan dpt komen yg baik tak??

stakat ke arini, bla aku nulis entri
dan dibiarkan selama 2 ari~~
aku hnya akan terima 7-8 komen jek tuk 1 entri...huhuhu, menyedihkan tak??
tp aku bukn kisah sgt
sb ni sumer ikhlas dari teman2
takkan nk pksa korg komen aku plk
sb entri2 aku pon bukn best sgt~~LOL

jadi kpd teman2 followers...aku amat berterima kaseh kpd korg sumer
krn sudi mengomen aku
biarpon 1 ayat~~huhu
ni ada sdikit sticky pic nk bg ampa
krn menjadi tukng komen yg dikasihi dan dirahmati Allah swt~~


silalah amik klu sudi

sticky note buat followers tersayang

7 comments:

Hanny Esandra said...

alaa..
kalau betul kita ikhlas nak menulis, tulis aje.. tak yah harap ada orang komen blog kita.. kalau ada org komen tu bagus, kalau tak ada tu tak apa..

aku pun tak pernah kisah...rilek aje bile entri aku tak de org komen pown.. sebab bagi aku menulis blog sama macam menulis diary.. yang penting, kepuasan.. :-)

Sekamar Rindu said...

salam...

kak...sr ambil award ni...akan ditempek di blog nanti...

tqq kak..award yg sungguh cumel..

Afufu said...

Ala akak, pelan2. Saya pun macam tu. Orang baru le katekan. Hakhak :P

P/s: Buat 1 entry pasal saya pun kompem trafik naik. Heee~

CintaZulaikha said...

cik hanny: ha a, ak stuju~~

cik SR: timer kaseh cik SR

cik afufu: hahhahha...pasni aka wat entri pasai afufu plak..mustri trafik naik giler2..kihkih

Cik Rimau said...

ok la tu.. ade jugak org dtg komen tau.. cik rimau nie.. kdg2 ade.. kdg2 x.. tp xpe.. sebab entri cik rimau pon byk psl personal life je.. faham klu dorg xkomen.. hehehehe.. (tq selalu singgah blog cik rimau.. )

CintaZulaikha said...

hihihi..sesama cik rimau

fRaMe+LenSeS said...

wahhh.. menarik tu.. kak nak tanya. kak menulis dalam penulisan2u tu ka.. wahh.. menarik2.. kongsi la ng nadh..