Saturday, April 9, 2011

duduk termenung + lapor + ketam masak lemak

Assalamualaikum u ollsss~~
malam suda
tgk jam pon da masuk kul 11:49
nampak sgt mata nih bangsa tak reti nak tido
nak update entri pon rasa cam tader idea yg bernas2
+ prot ni rasa lapor, wlupon dah melantak nasi ngn ketam masak lemak.

hai, saya ketam...awak??

rasanyakah kan, ni lah kali pertama aku makan ketam masak lemak
tak la sedap mana pon ditambah ngn kepayahan nak mengetuk ketam tuh
ilang mood nak makan~~rasa cam nak baling jek ketam tuh kat dinding
tapi mana leh, tu kan rejeki..kita seharusnya bersyukur
org lain pon blom ttu mampu dpt makan ketam
jadi kita yg dpt makan ni seharusnya menadah tangan dan memanjatkan doa
kerana diberi rejeki yg baik...yer tak???

merepek2 dah aku nih
apa lagi nak kata
rasanya da tader apa kot
tgu jerlah sok lusa
mungkin ada kenangan silam yg leh dibuat entri
sb semenjak dua menjak nih
suka bebenor aku nak mengimbas kenangan silam
sb cam syiokk jek..huhu~

k la kengkawan, nak duk termenung kjap..daaaaaaaa~~

9 comments:

ohh ayu! said...

huhu.. makan ketam kene sabar.. =)

CintaZulaikha said...

hahhhahha...tak sabor kekadang jugak...geram ngn ketam tuh~~

ohh ayu! said...

tapi sedap tau ketam masak lemak cili api nih... lapar pulak.. =.="

CintaZulaikha said...

hihhihihi~~samalah tgh lapor gak nih...

Sekamar Rindu said...

salam...kak,

lama tak makan ketam...huhuhu

adan said...

salam..
kalau nak tau ketam makanan kegemaran sy.. hahaha.. pernah hari tu family bawak ketam dari sabah siap masak.. habis semua sy makan..

btw kenangan silam memang best untuk di imbas kan..kan.. ^_^

CintaZulaikha said...

Cik SR: ya ka...hihihi..gi beli kat pasor, pastu masak, pastu leh ulur kat cni sket..kihkih

en adan: ha a.suka tol kenangan silam~~lallala

adan said...

jom g pasar malam tedekat.. kita g beli ketam.. nak rasa gak masakan puan zulaikha ni.. lalala~~~

CintaZulaikha said...

hahhahha...gi beli, nanti akak masakan....huhu