Wednesday, April 27, 2011

sebuk memanjang~~letih

Assalamualaikum u olsss
gila lama da tak buka blog
lama ka
eh lama la jugak~~nak masuk 4 ari gak rasanya
mana taknya, bila dah balik umah mak
sumer pon da terlupa...
sampaikan nak komen blog kawan2 pon aku tak sempat..sori kawan2
nti bila I dah tak bz sket I komenlah apa yg patot ek..kihkih

motip letk pic ikha???

buat masa ni aku ada kat johor
umah mertua yg tercinta~~
6hb depn baru kelik Kl smula
jadi klu dah kat umah mertua tuh
paham2 sudehh
mustilah harus bertungkus lumus dek non~~
nama pon menantu yg terbaek..wakakkakka perasan gila aku~~

k la kengkawan
aku nak chiow dlu
nti klu ada citer best aku gi tau ek
papai~~

ps: mood letih ya amat~~

9 comments:

jomsantaisekejap said...

Rasanya memang lama tak bukak blog sbb kalau tak ada aje nama awk kat blog sy....anyway, ada masa sibuk ada masa tidak...biasalah tu, but anyway jangan lupa sudahlah ye....

asbesstos said...

jadilah menantu contoh ye.. kalau senang singgahlah batupahat.. kekeke..

CintaZulaikha said...

batu pahat celah mana tuh?? kihkih

nelly said...

Rehat banyak-banyak . . .

Asrul "iLham" Sany said...

Siti, sile jeles sb aku lebey gebu dari ko..muahahahhaa

budak kampung said...

ohhh kat johor ka??kat mane???nak jmpe nak mntak belanje hehehe

kalau tak malas,boleh singgah,
maen pegang2 depan orangramai
nasi goreng petai super masyukkkkk

Diari 929 said...

Aku menanti kedatanganmu ke kL kak!

Hanny Esandra said...

yer.. mari berpoya2 ct~

adan said...

salam kak.. balik dari johor nanti ada ole2 tak?