Wednesday, October 3, 2012

Wordless Sesi Mengembangkan otak..

Assalamualaikum u olss

jom tgk ikha main puzzle

peace dulu, wajibun buat ikha ek (trademark kut, hehhe)...nak start cantum puzzle dah~


macam terer...semangat 46~~


memilih puzzle yg betul, dah nampak cam terer ...

k fine, dia memeng terer, ummi kagum..
disebabkan ikha terlalu terer buat puzzle nih, jd petang tadi kami dah belikan puzzle lain utk dia
beliau sgt happy, hampir sepuluh kali dia buat dan camtum balik puzzle2 nih
taper, janji kembangkan minda...:)

ps: perasan tak rambut si kecik nih tak pnh panjang..gitu ajerlah dr dulu..ahaiii~~

8 comments:

Ym.Bundle said...

peace ika..bleh ke sambung2 tu syg..haha

jeBateja said...

wahhhhh.....dah mcm anak den aaa......bagus2...perkembangan otak yg baikkk...

shameel Iskandar said...

Puzzle mmg bagus utk melatih anak2 berfikir dan kembangkan minda.

imie fatiema™ said...

baguslah,boleh improve skill diorang

Suraya Baharun said...

bagus nye ikha..nanti suh ibu beli puzzle banyak2 k...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dulu wani pun suka men puzzle hehe

Deq's Qienz said...

Wahh pnday ikha yerr..ermm adk bradik qhayra la kalo bgambo je msti akat peace

TiranaAduka said...

tak brani.berbulan-bulan kang bru siap.