Monday, October 1, 2012

Apa nak buat, dah jitra takde cerita tuuu...huhuhu~~

Assalamualaikum u olss

panjang gilo tajuk aku, ni lah tajuk post yg paling bestt..hehhe
ni cerita 2,3 ari lepas kut
lupalah wehh, almaklum, sakit pelupa tuh dah makin menjadi2..dah tua kut!
konon2nya kami satu satu famili nak pergi tgk movie hotel transylvania
beria-ia wehh, sampai kami terjah semua panggung2 kat cni,
malangnya, tader satu panggung pon tayang ceta nih
dari jitra mall, sampailah ke alor setar mall
semua tak tayang...bengng kut,
seb baik waktu tuh masih awal, dlm jam 2 lebey gaklah
jd aku bg cadangan, ajak cik abang gi village mall, sg petani
huahhahhha...terbaekkkk, seb baik ada ceritanya
amik kul 7.40 mlm, last2 tgk jam awal lagi, baru kul 5 ptg
fuhh, berjinggut nak tunggu...
bukan sesaja nak amik cerita tuh kul 7.40 mlm
tp dah mmg waktu tuh yg paling awal ada...jd terpaksalah

akhirnya dapat gak tgk hotel transylvania
bengong kan, seb baiklah laki aku nih gila2 gak cam aku
leh ikot perangai tak berapa nak sewel aku nih
memandu selama 2 jam semata nak gi tgk movie kartun
well, apapon.ceritanya boley tahanlah, best la jugak, boleylah di bawa gelak..huhu
janji hati puas, jgn dok terngigau2 dlm mimpi plak sb tak dpt tgk..hehhehe


gambo bukti, kekkekke

pada sesiapa yg tak gi tgk lagi, silalah tgk sb adam sandler yg jadi count dracula tuh, kekkek


6 comments:

Anum said...

ok nanti anum pg tgk

zulhilmi tempoyak said...

yela2... nnt org g amek.. kta tgok sama2 na... ;p

imie fatiema™ said...

saya pun suke tgk movie cenggini,malangnya hsaben tak layan langsung story katun..adeii sabo je

sHi Ma said...

Mmg nk g tgk pun nanti ;-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

fuyooo sampai sp akak g tengok wayang...cayalah hehe

Deq's Qienz said...

Tu diennn smpy sp nuh smpy kes nk tgk wayang je..haha terbaekk ar sis ank branak.