Tuesday, October 23, 2012

Wordless kampungku kota batu...

Assalamualikum u olss

kampung ampa mungkin kat sg petani
tapi kampung aku kat BANGSAR, kuala lumpur...lallallla





thanks pada adik aku sb snap gambo kampung yg dirindui

26 comments:

Anum said...

la ingat jauh sgt tadi
hehee

CintaZulaikha said...

jauh la jugak kalau berjalan kaki...hahhahha

imie fatiema™ said...

Ishk kalau letak kat bangsar..panggil bandar kowt..heee kampung dlm bandar

CintaZulaikha said...

masalanya, saya duk jitra skrg. kalau raya musti balik bangsar. jd saya istilahkan bangsar tu jadi kampung je la, sb mak masih duduk di kl, hehhhe

Deq's Qienz said...

Tersangat2 merindui kg lani..siann..

Deq's Qienz said...

Nmpk sgt merindui kg nih..sian ibu ikha.

CintaZulaikha said...

tersangat2 da nih Deq's Qienz...huhuhu. raya haji tak dpt balik la pulaksss..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik "kg" akak hahaha....raya haji xbalik mesti bertambah2 rindu ka haha

faraherda.razalan said...

kmpg sy kat johor tp tak balik ponnnnnn! sedih tau!!!!!!

abiwan said...

wahh ni kampung moden ni.. huhuhu ...

abiwan said...

wah ni kampung moden ni..

CintaZulaikha said...

waniey: kannnn, kpg la sesangat..hahha

CintaZulaikha said...

faraherda: samalah, akak pon tak balikkkkkkkkk..sob2

CintaZulaikha said...

abiwan: terlebih moden da dik, nak jalan kaki gi bangsar village ngn mid valley pon boley kalau nak, ahaiiii...

Jna marcello said...

DA XMCM KAMPUNG JEE HEHEHEHE ;))

sHi Ma said...

Owh kampung hang kat kuala lumpur ya.. Hohoho

Cik Siti said...

lorh, ingat kg kt kelate td...:P

Karukord Jagau's said...

janji namanya balik kmpg :)

CintaZulaikha said...

jna: mmg tak pon...huhuhu

CintaZulaikha said...

shi ma: hahhahha, ha a kampung sya mmg di KL...cam best jek kan sbot Kl, ahakzzz

CintaZulaikha said...

cik siti, dok aihhh, kpg asl saya mmg di Kl...hehhhe

CintaZulaikha said...

karukou: tapi tak dpt balik pon...sob2

shedameor said...

kampung kat bandar ? tak best tak best. *geleng kepala :P

OdahOne OdahOneBizz said...

terpaksalah buat umah kayu ala2 kg kat tgh2 bandar barulah timbul suasana kg...hoho...xlah nampak mcm kg batu sgt

hainom OKje said...

Nampak bumbung rumah org kampung pun jadilah..... kan CZ

CintaZulaikha said...

malangnya mmg tak akn jpa bumbung org kpg kat cni, hehe