Thursday, October 11, 2012

uhuk..uhuk lagi...

Assalamualaikum u olss

semalam gi klinik lagi
hantor cik ikha kecik buat rawatan
besalah sekarang nih musim sakit deman kan
tp cik ikha cuma batuk2 ja
tu pon doktor dah standby bagi ubat demam skali
bagosss, takyah gi klinik kalau cik ikha dah mula demam



sempat lagi makan snickers...


ps: ikotkan diri ini pon selalu sakit kepala lately...

17 comments:

Anum said...

semoga cepat sembuh

shameel Iskandar said...

org dewasa pun ramai demam skrg ni sbb cuaca asyik tak menentu jer skrg ni,pagi panas dan ptg sampai ke malam asyik hujan..

moga anak zulaikha cpt sembuh.

sHi Ma said...

Cuaca tak menentu skrg ni.. Take care cik ikha n ummi ikha..

Suraya Baharun said...

sian ikha...haah, skang ni musim org demam....mungkin sebab perubahan cuaca jugak kot...skang dah mula masuk musim hujan...

hainom OKje said...

CZ...elok tu gi awal-awal....cepat baiknya.....sebelum melarat....

Sakit kepala..... cuaca panas kot sekarang ni.... minum air byk2 le...

CintaZulaikha said...

anum: thanks anum..:)

CintaZulaikha said...

shameel: ha a, semalam pon penuh klinik. budak ada, org dewasa apatah agi.

CintaZulaikha said...

shima: tq lalink..

CintaZulaikha said...

suraya: sni dah start ujan lebat dah awak..

CintaZulaikha said...

okje: bukan cuaca panas jek, cuaca tak menentu. lagipon sakit kpala nih kedang sb nak datang, hehhe

abiwan said...

i see,

demam ker?.. huhu,, semoga sihat selalu buat adik ikha sekeluarga..

p/s: ce tanya ikha, "kalau mama and papa kurang sihat, sape nak bawak gi klinik?"

hehehe,, sesaje dulu gi tanya kat adik bongsu masa teman dia buat check up, ade lak dia jawap suh org lain.. Alasan dia xtau nak drive kereta.. haha

CintaZulaikha said...

abiwan: hahhahha, jawapan tuh mmg klako...

imie fatiema™ said...

alolo ciannyer dia,terlebih makan ABC rasanya ni ngeee

jeBateja said...

Oooo..sana musim demam ye....sini musim selsema....ahakz...ahakz...

Jna marcello said...

semoga cepat sembuh cik icka ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

la sian ikha btuk teruk ker...jgn lupa mam ubat tau bg cpt lega....

TiranaAduka said...

salam,
Banyakkan minum air suam

Sepetang di tempat cinta zulaikha