Sunday, October 14, 2012

ujung minggu tgk movie le derr...

Assalamualaikum u olss

selamat pagi isnin
wahh, dah 2 ari tak buka blog
cuti rehat la kawan...hang out ngn famili lah pulak
takkan nak bertepek dpn lappy ja
suami pon tensen tau
jd kuar la rayau2, gi tgk movie besttt
ingt nak tgk 'aku terima nikahnya'
malangnya, jitra cinema nih, ahaiii, panggung pon ada 4 kan
jd ceta tuh depa tak amik
baik depa amik ceta yg org btol2 nak tonton
jd terpaksalah kami2 nih tgk ceta 'stolen' ja
seb baik best, tak rugi 10 hengget


maaflah, tader gambo untk dikongsi, kamera lupa nak bawa
hehhehe..
tp seriuss, ceta dy best
ceta pasai dy nak selamatkan anak dia
dy nih perompak bank terkenal di amerika sebenarnya
huhu, nak tau lebih lanjut, pi tgk sendiri, huhu..

daaa~~

17 comments:

hainom OKje said...

Cerita omputih macam ni pun boleh jadi best kan....kalau cite melayu tak tentu lg...he...!

Zana Adieyza said...

zana dh lama x tgk wayang.. layan movie kat rumah jer.. ehehe.. tutup langsir, tutup lampu, pasang aircond then layan movie.. hehehe...

syok eh citer ni? nnti leh tgk la..

shameel Iskandar said...

Salam Zulaikha.
lama dah tak tgk movie. Dulu dok Ipoh adalh jgk tgk movie. Mcm best jer criter ni... Nnt kena cari dvdnya

Asrul "iLham" Sany said...

aku layan cite Disney ja hahahhaa

Namee Roslan said...

omg cite stolen..nak tengok !! teringin ! akak bg synopsis sikit !! :D

a.samad jaafar said...

jap lagi nak cuba tengok preview kat youtube.. dh dua bulan tak tengok wayang nih..

pstt.. t kasih krn masih sudi menjenguk ke blog saya.. mmg agak lama saya menghilang..

jeBateja said...

wahhh...kena usha kat utube ni....nak tgk sedutan nya....

CintaZulaikha said...

okje: kalau ceta melayu boley juga, kalau ada skrip yg baik..

CintaZulaikha said...

zana: movie le jugak tuu, hehhe

CintaZulaikha said...

shameel: ha ko, tros cari dvd, hehe

CintaZulaikha said...

namee: alahai namee, malas nak tulis panjang2..hehhe

Iffah Afeefah said...

heee sempat lg tgk wayang

akak xtgk cite aku terima nikahnye

hainom OKje said...

he..he.... Cbox sini pun sama mcm OKje jugak eh...

aiNa yaZiD said...

OhMyyy~!! nak tgk.. huhuhu. grrr lama gilak x tengok wayang.kebizian yg melampui batas. =(

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak rajing tgk wayang...wani lps jer qalief lahir sampai skang dh xmsk panggung..ingat nk bawa juga dia msk panggung tp tkt dia meragam la pulak eheeee

Roslan Putra said...

dah ada copy citer ni... best ye.... beberapa kali percubaan nak tgok jd TV yg tgok kita.... nnt leh try lg lah...

CintaZulaikha said...

ok jek: samalah, tah apa bengongnya ntahlahh