Thursday, June 16, 2011

"wildcutecat 1st giveaway: your baby's laugh photo contest"

Assalamulaikum...k fine, contest lagi
almaklumlah, klu yg berkaitan ngn baby
jujur aku cakap, aku cair sket nak join
thanks skali lagi pada cik einz...kerana dirimu, aku join contest nih...wakakkakkak

contest ni dianjur buat pertama kali oleh seorg mama yg kiut
iaitu mama dari blog wildcutecat
jadi aku pn join

klu korg yg ada anak tuh nak join pon boley jugak
klik je stickt post kat bawah nih 



huahhahhahhha...kan entri sblom nih aku pnh cakap yg putri ikha mmg sush nak cenyum
jadik, bila aku godeh2 dlm lappy nih tadi,
aku terjumpa 1 pic masa bulan pose tahun lps
gambo masa puti ikha berumur setahun setengah
ampa sumer nak tgk ka...tak kiut pon, besa2 ja...hikhik

taraaaaaaaaaaaa...
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
Nama baby: Siti Nur Zulaikha binti Rizal
Nama ibu: Siti Nazariah binti Sharif
Tarik lahir baby: 15 April 2009
Tahun pic ni diamik: puasa 2010

tgk...suda kantoi da part kaki tuh...wakakkakkakkakka..
pepon cik penganjur bukn nak tgk kaki tuh kan
nak tgk babynya kan...lallallalla
jadik redho jer la dek non...kikiki...
malu sat~~~~

5 comments:

ohh ayu! said...

haha.. comel2.. gigi tu yg comel sgt... gud luck kak.. =))

Atie iskandar said...

wah gigi ikha! comel la kak..

cucu umie said...

comel ika..heh kalau ayie nak join and letak gmbo adik ayie okay x?? hehe

CintaZulaikha said...

ayie: tak tau la plk klu cenggitu...rasanya tuk ibu2 je kot..cu gi tgk kontest tuh..

einz miszmessy said...

heeeeeeee....mahsuk kak jgn tak masuk....ne tau rzki ikha???hahaha