Thursday, June 2, 2011

Asyik korang ja buat contest...akak pon nak buat jugak..'CONTEST I'AM ANIME CRAZY'

Assalamualaikum u olssssssssss
ni nak tya? korang suka anime tak???
tipulah klu korg kata korg tak suka
aku yg dah tua ganyut ni pon masih suka ngn anime
mana taknya, asl buka tv ja musti terjah channel 715 dlu
pastu baru buka channel lain
gilo tak???? kakkakka~~taklah gila sgt...tapi mmg suka bangat...

jadi dsebabkan hal itu, aku terpikir nak buat contest buat kali keduanya
contest yg akan menjadikan korg gilo kpd anime secara tetiba~~
mana taknya, aku kali nih akan adiahkan sesuatu yg berkaitan ngn anime
dan ianya sgt2 best...nak tau apa??
biarlah rahsia............
ni gatai2 nak buat pon sb aku akan dapat duet dari terbitnya buku animasi kanak2 buln depan..
jadi apa salahnya kalau nak sedekah amal jariah kat korg2 sumer~~hee

jadi nak join tak??
kalau nak join meh tgk apa yg aku nak tuk contest nih
senang ja


* 1st follow la aku kalau korg suka


* letak tajuk entri 'i'am anime crazy'

* then masukkan gambo kat ats nih

* kemudian, korg boley letakkan gambo korg ngn anime kesukaan korg pulak.

* citerkan apa yg special sgt ngn anime kesukaan korg tuh..

* sejak bila korg mula jatuh ati ngn anime kegemaran korg tuh

* link kan contest korg ke sini...

selesai.......

ps: kalau boley letk la dlm dua gambo
1st, gambo korg ngn anime
2nd, gambo koleksi anime korg tuh je...tak kisahlah, brapa banyak jenis anime pon, cd anime, poster anime, buku anime ke..yg penting anime..

paham tak...ke keliru..hihi, aku rasa seng ja..
jadi meh le reramai join tanpa rasa segn silu

klu contest nih dijoin lebih dari 10 org...adiah tu akan menjadi lebih best...hahhahhah

nak tag depa sumer
cik einz
cik hanny
cik nelly
cik noyis
cik atie
cik afufu
cik shi ma
en amranaiman
en ayie
en budak kampong
en wamozuwaha
en hans
en asrulilhamsany

dan sapa2 yg singgah sini~~

tarikh tutup akan diberitahu nanti...ni kerana aku mmg nak panjang2kan contest nih...

29 comments:

einz miszmessy said...

okeh kak!sy join t insyallah~tenkiu2 tag sy...1st lak tuh..huhu....

cucu umie said...

incya-Allah ayie join..amner ad gmbo ngn anime..kalo buku anime tu bnyk ah..haha

Asrul "iLham" Sany said...

kelas akak maria wat contest skunk...

gambar ngan anime? yg photoshop bley???

mane le i nak pose skali ngan anime i

;-)p

CintaZulaikha said...

ayie: boley ja...tak kesag gambo ngn pe pon..

agie: boley je agie

einz: ok

Amoi said...

macam best je contest ini!

einz miszmessy said...

kak da siap entry saya...ingat nak bebel pnjg...tp kang jenuh akak nak baca...hahaha....akak da la bz...hehehe....

http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/06/iam-anime-crazy.html

plz check it out~

tenkiu...

CintaZulaikha said...

cik amoi: jom join...musti best

cik einz: skrg kurg bz sket, leh je baca..hee

amranaiman said...

nk masuk tapi... tgh pikir cmne nk elak muke nmpak huhhuhuu.. rasa akan buat contest x lama lagi huhuu =)

CintaZulaikha said...

en amranaiman: tup ja muka ngn kertas...akak hokey ja~~

Atie iskandar said...

ala, akak nie wat contest susa la.. mne nk cekau anime...

CintaZulaikha said...

kikikiki...alamak susa ka??

einz miszmessy said...

hahaha...naseb gak akak suwo amek gmbo nan anime kegemaran jep...buatnye suwo pakai cosplay anime japan kegemaran confirm haru!!!hahaha....tp dalam aty teringin gak nak pakai cosplay~hahaha.....

yasmeen yasha said...

ok kak! nnty sye join ehh.....skrg ngah sibuk ckit...mintak dipanjangkan le tarikh tutup tuh...huhu...tak sabar nak tunjuk katun sye tu...huhu

budakkampung39 said...

dah join!!!!!!!!!tapi sori,tertukar tajuk...kalau nak rejek xpe huhuhu

http://budakkampung39.blogspot.com/2011/06/aku-kembar-monkey-d-luffy-one-piece-tak.html

Hans said...

en hans tu saya ke orang lain?
kalau saya adoiii...
saya anime xminat
doremon ke shin chan tu minat la
tapi tu bukan anime
ekekekekeke

CintaZulaikha said...

ha a, en hans tu awk la....

takkan rejectnya BK..

CintaZulaikha said...

yasmeen, mmg lambat lagi tarikh nak tutup..leh je join

J.M.R said...

owh..seb baik tak kena tag..kihkihki:-p

CintaZulaikha said...

aleh...join je le

miepinkylicious said...

wish me luck <3

http://mimiehyukkie.blogspot.com/2011/06/iam-anime-crazy.html

raihana said...

alamak tak minat anime.=(
kalu tak minat bole masuk jgk ke?=P

ibnubaba_04 said...

oohh..ni pelukis anime ke??nak autograf leh??hehe

HonEyBuNNy said...

hehe...ila pun xkena tag...

good luck sapa2 yg masuk....;-)

Asrul "iLham" Sany said...

Udah wat...

sile2 tgk ye... ;-)p

http://ilhamology.blogspot.com/2011/06/i-am-anime-crazy.html

akuwanblur90 said...

Hye blogger Mama.. hehe,

Semalam tekaan betol la. Teror betol. Ini mesti ank yg bagi tau jawapan nie kan, hehehe Anyway thanx twu

http://akuwanblur90.blogspot.com/2011/06/antara-blogger-lelaki-hensem-ini-or.html

AdeelaHime said...

da join da! link nyaaaaaa....

http://puteribintang-adeelahime.blogspot.com/2011/08/i-am-anime-crazy.html

AdeelaHime said...

valid lg ke??? lupa nk tanya...sob3...

CintaZulaikha said...

valid lagi...dunt worry k..

ikatankasihku said...

wah..tak menahan, buat contest..pakat ramai2 semua join yer....