Wednesday, June 1, 2011

dulu upin ipin, skrg babytv.com....ok fine~~

Assalamualaikum sumer
da tgh ari da kan
skjap je waktu berlalu
dah kena gi masuk dapur n menjadi surirumah yg berjaya
kehkeh..motip??? melawak tak kena tempat kan...

skrng ni tgh musim sakit kpala nih
ditambah pulak ngn perangai putri ikha yg berubah2
skjap nak tgk upin ipin
skjap nak tgk babytv.com
aku da mula jadi keliru plak..

asl tup tv jek,musti dia ulur kat aku remorte tv
surh on tv n buka babytv.com kat channel 618
klu aku buka jek channel lain, dy ngamuk..OMG
penat nak melayan keletah putri ikha yg semakin dewasa..


disebabkan dy terlalu taksub ngn babytv.com
aku dah daftarkan nama aku dan dy kat babytv.com
semata kan...kikiki...
taperlah, demi putri ikha, apapun pon ummi sgup buat...

dlm babytv.com yg kat internet punya
ada banyak maklumat pasai baby
pasai pembelajaran cara bayi
ada video
ada game
dan putri ikha sgt suka main game bola dlm babytv.com tuh
game samakan warna...asl dapat masuk gol ja, dy menjerit sambil lompat2
motip???? kakkakkaka...
setiap kemenangngan akan disudahi dengan nyanyian..apa lagi menari-narilah putri ikha sambil menggoyangkan badan..suka plak aku nengok..

apa yang penting, puti ikha happy...ye dak??

6 comments:

budakkampung39 said...

kalau ade mamatv lagi bahaye.....nanti tak berasap dapor hahahahaha

sHi Ma said...

xpernah tahu pun channel tu, balik ni nak tgk lah.. huhuhu

einz miszmessy said...

hahaha....a'ah kan lau ada mamatb tah jd pe jep???wah da pandai menari da ikha ep???nak tgk gak....hahaha....takde video dye menari kew???gmbo kew???

cucu umie said...

akak, budak2 biaselah mcm tu..akak nie kne fham tpy bgus juga untuk perkembgn otak mereka taw dri kecik nie diajar..huhu

Atie iskandar said...

untg budak2 zmn skarang nie.. mcm2 dorg ley dpt ilmu..

anisyafrina said...

wah...ade eh channel tu?