Sunday, December 25, 2011

bersawang-sawang belog aku.....huhuhu

Assalamualaikum u olsss

lama tak berbelog
bersawang2 suda belog nih
malangnya aku nulis n3 ni pon bukan nak cakap banyak
cuma nak jenjalan tgk belog org lain
tnpa ada citer yg panjang
bulan yg cibuk lah kengkawan
nak naip pon rasa berat tangan sb letih...huhuhu

mana belog yg tak sempat singgah tuh sowi lah yer
tgu next month, masa tuh baru ada masa

babai..daaaaaaaaaa~~

21 comments:

Pwincess sarah said...

okey kakak..hehe.. :D

KizZ said...

Eh no hal larh..hurmm..meh Kiz bersihkan sawang-sawang ni..hihi

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

shedameor said...

patot lama tak update.

einz said...

hee...thanks kak sudi singgah blog einz..hahaha....tak sbo nak tgk entry bergambo akak....ngee...

ILA HonEyBuNNy said...

sama la sis...

blog ila pun semakin sawabg2 neh...jarang dah nak berblog..hehehhe

ikatankasihku said...

samalah kita jugak..kemalasan melander..hehehe

ڤنوليس چوميل said...

sawang da dibersihkan.. :)

budak penjara said...

oh klu next month sy plak yg bz..mklum la skolah dh nk buka..hehe

budak penjara said...

oh klu next month sy plak yg bz..mklum la skolah dh nk buka..hehe

anitadiana said...

patulah ....kak ita ingat tak sihat...rajin-rajin lah up date ya...kak ita mesti nak jejalan ke blog kekawan..he..he sunyi tau..

Nur Intan Syafinaz said...

Saya pun dah lem beno tak update blog..huhuhu..tak sempat dan takde cerita nk wat entry..hihi

Botak said...

mana sawangnya? tak nampak pun., hehehehe.. :P

Cik Ecah said...

hehehe same la kiter kak...
rajin jln2 blog org laen jerkk ;p

Namee Roslan said...

sama lah kak. saya pun bersawang2 dah blog sbb tak update. busy sikit. :) so akak apa khabar ?? hehe

dhiera said...

saya pun rasa bulan ni sangat meletihkan~

Asrul "iLham" Sany said...

kelas ko nyah sekarng... maken bz...hahahhaa

iyan shazlind said...

busy nak pindah ke? bila dah kat kepala batas alor setar..roger2 la boleh jumpa :)...kg sis kat area situ tau :)

G@D!z$ said...

patut la lama x nmpk...miss u:)

アヌムちゃん said...

selamat tahun baru^^

Caythrine Amanda said...

Halu.....nk btau happy new year! Hihihi... :-)

siti said...

x per.. tq sbb masa sudi sggah blog saya walaupun ke'busy'an..;)