Saturday, December 10, 2011

Busy Busy Busy mehhh~~

Assalamualaikum u olss

uishhhhhhh, berpeluh2 badan arini
almaklum busy mengemas barang yang tak luak2 nih
apapon separuh dari barang2 dalam umah ni dah satel dibungkus ke dalam kotak
cuma tinggal beberapa barang yang perlu di pakai je aku tinggalkan di luar
nak dekat2 pindah nanti baru nak masukkan ke dalam kotak
senang...huhu

sorilah kalau arini tak dpt nak BW ke mana2 belog
mungkin esok aku akan menjelajah balik cam biasa
arini nak rehat2 pas kemas dan makan
alamak baru teringat...lauk pon tak masak lagi..kemas punya pasal..sumer pon lupa
sian en hasben menahan lapor dan dahaga
da rupa org berpuasa plak...hehhhe

ps: arini en hasben cuti, jadik leh leh tolong mengemas secara bermuafakat, kalau harap hamba sorg...tak terkemas rasanya...hehhe..tenkiu ayangggg..muahhhhh~~

11 comments:

Miss Nadya said...

xpe2..take a rest ok..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/selamat-sampai-dari-melaka.html

cik hijau purple VS nur faie said...

nak tolong boleh ?

Namee Roslan said...

meh agih2..kita semua boleh tolong sama2. :)

LifeIsDreams said...

hai..sy bru follow ur blog..n if u dont mind, pliss follow mine.blh share cerita :)

budak penjara said...

lupa nk masak ke or dok asyik men blog..haha..itulah ibu2 zaman skang..

shedameor said...

nak pindah ke mana kak ? hehe

Hanny Esandra said...

bila ke pindahnya ni? aritu bukan kata 4hb ek? ke aku slh info? huhuu..

a.samad jaafar said...

dah siap belum ni.. ni datang tolong ni.. tolong masakkan maggi ok tak?

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

NAZRUL AZAT said...

saye tolong tengok je lah, heheee

saipul said...

alamak.. siannya.. yg penting lps ni rmh baru kena kemas2 blk.. pastu baru lega..hehe