Sunday, December 4, 2011

kad geng belog yg sgt owsem...thanks fiq'ra

Assalamualaikum u olss

terbangon kul 3 pagi plak
last2 dah takleh tido
mata oh mata...mmg ko bersungguh2 ek nak surh aku berBW
terbaekkk sungguh..

tadi, cik Fiq'ra kita dah update gambo kad geng fiqra yg baru
aku apa lagi, tros gi tgk
wahhhhhhhhhhhhhh, hasilnya mmg terbaek dari ladang
sgt owsemmmmm, suka3x
apapon, aku nak ucapkan thanks pada cik fiqra
sb menerima aku yg tua nih
tuk masuk ke dalam geng yg kebanyakan ahlinya terdiri dari anak2 muda belaka
i likeeeeee, terasa diri ini pon dah muda remaja jugak..fewittttt

pada sesapa yg terasa nak join jugak
silalah ringan2kan jari gi klik gambo kad den kat bawah nih
tros aku dah linkkan ke belog dak kecik nih
banyak kut keistimewaan yg akan korg dapat
selain dari di BW ari2...syokkkkk

geng card yg owsem...suka tau
aku dah letak kat sidebar
suai plak ngn warna skin belog aku nih...sengih sorg
jangan malu2 nak join k...weeeeeeeeeeee~~




16 comments:

budak penjara said...

oh..akk pon dpt kad geng fiqra er

Anum said...

anum belum amik lagi
fb x leh buka kena block

Asrul "iLham" Sany said...

memang owsem (dh pandai lak ko guna perkataan ni kan nok) hahahaha

baideway, Little Syrena the Series tu sebenarnya ada macam2 versi, tak bersambung pun

:D

CintaZulaikha said...

budak penjara: eh, adik pon geng ka??

anum: taper2, nti leh la tuh buka

asrul: ko kan cekgunya...harus aku belajor guna ayat baru..kakka

Cik tikah said...

bestnya ada orang buatkan :)

ILA HonEyBuNNy said...

ramainya ada kad blog sekarang...

nice...;-)

nazirah said...

wah bestnye mmg awesome ye.. ;)

apek poyo said...

wahhh..den nak jugak haa

アヌムちゃん said...

wah2 kad geng ye.pestime dgr.huhuu

アヌムちゃん said...

sama jugak 26..huhu..kita sebaya laa :P

CintaZulaikha said...

cik tikah: kalau tak follow, tak dibuatnya benda nih gak dik oii..huhu

ila: ya ka, tak tau plak..

CintaZulaikha said...

nazirah: thankss..

apek: nak jgak, gi follow dulu grup depa..

CintaZulaikha said...

anum: kan, sebayalah kita..weeeee

shedameor said...

tak seawesome ombak rindu. ehh, tiba2 kann ? haha

Namee Roslan said...

wah, cantiknya ID card tu.mahu jugaa !:D

CintaZulaikha said...

sheda: hahha...motip??

namee: nak jugak, kena follow dak tuh la dik..hehe