Thursday, December 8, 2011

Ada sapa2 boleh tolong den tak???

Assalamualikum u olss

aku mmg buta IT
buta tak buta sangatlah....
tp dalam kategori 50% lah aku buta IT ni
ni sb aku mula jadik tak paham bila tpt follow kat sblah nih
dah berbah gambonya
berubah yg bagaimana??
berubah kedudukan lah gamaknya
maksudnya follower aku yg ke 355 nih tader dlm senarai
sedangkan aku tau ada yg da follow aku

kira kata gambo follower yg ke 355 dan kebawah tuh da ilang
cam ilang 1 page
aku igt sgt2 sapa ja yg follow site aku nih
siap ngn gambo depa skali
bila 1 page da ilang
jadik, pasni kalau sapa2 yg follow aku
aku takkan tau
sb gambo2 tukang follow tu takkan muncul kat cni
cuma ada gambo follower lama ja

aku tak kesah kalau yg follow tu jujur orgnya
dgn tinggalkan link kat shoutmix nih
sb aku akan follow depa balik
melainkan depa tak tinggalkan link atau gambo profil depa tader link
jd mmg agak payah nak follow balik

tp aku lebeh suka, samakan gambo followers ngn link kat shoutmix
barulah ati nih senang sket nak tau sapa memain ja kata follow
atau follow secara betol

jadik kepada yg bijak pandai kat luar sana
hamba dah gigih kut mencuba mencari penyelesaiannya
kalau boleh nak gambo follower yg follow dari 355 tu ada balik
supaya aku leh tau sapa yg follow
ada yg tau tak camne nak buat
nak cari jalan penyelesaian nih???

8 comments:

Pwincess sarah said...

follower adik pown jadi cam too gak...follower2 baru semua x de...tpi bilangannye makin tambah...pelik la...

einz said...

heeee.....tak pandai...maaf la...kak ct cer tanye blogger laki yg kat group WLA....

amranaiman said...

die seorang follower misteri ^_^

Little_Scha said...

humm same laa kite.. kadang name follower tue tak tetap.. ske berubah..

CintaZulaikha said...

pwinces: ssedey laaaaaa

einz: akak paham..hehe

amran: wat lawak ek..grrr

little_scha: nama follower berubah...ishhh, pening la kpala..

Eyda Sharip said...

samalahh. mungkin tengah ada problem kot. cuba lah akak tengok blog lisa nie. kot2 boleh membantu. http://www.lyssasecret.com/

a.samad jaafar said...

selalu je ada yang tak jadi nak polo blog saya.. sedih wooo... hihihi.. ye ke?

saya selalu tertinggal post bari cintazulaika..jadi, sekarang nak masukkan blog ni kat bloglist yg patut saya jenguk..

CintaZulaikha said...

eyda: nak gi tgk nih

a.samad: timer kaseh banyak2..camtu nak masukkan awak gaklah dlm bloglist saya...hehe