Wednesday, April 11, 2012

yuhuuu, berjaya buat banner dgn jayanya...ehem2

Assalamualaikum u olss

gilolah, dah pukul 1 pagi pon, anak beranak tak tido agi
nampak sgt keturunan burung hantu
hehhhe, ikha oh ummmi...apa nak jadi nih~~

tadi ada tsunami yg berlaku di acheh
menurut news, gegaran tuh boleh dirasai sampai ke kedah
aku tinggal kat kedah kowt..errr..tapi alhamdulillah, aku blom rasa apa2 lagi
minta dijauhkan Ya Allah...semoga dibeli pelindungan yg baik2 dariMu Ya Allah, aku memohon.

jadi utk mengubat hati yg gusar
aku pon try2 lah buat banner yg tak brapa nak rupa banner (tgk kat sidebar)
banyak kali edit jugaklah tu
mau makan ati gaklah gamaknya
rasa cam nak gigit2 bantal jugaklah dibuatnya
mana taknya, asal post, rupa lain
asal post, jadik gedabak
aduhhhhhhhhhhhh....tensen plak rasa
tapi berbekalkan berkat kesabaran dan buka belog2 kengkawan yg terer buat banner
akhirnya, jadik jugaklah banner aku tuh
walaupon taklah segempak mana




jadi tak, alhamdulillah...jadiklah jugak
yer tak...hehhehhe
sabo je la...

24 comments:

sis92 said...

wah tengah malam buat banner ye..
sis tk ada pun banner2 ni huhu sedih2

t.kasih dtg blog sis :)

Karukord Jagau's said...

waaahh...! kelip2 lagi rama2nya huhuuu

izan mama mia said...

wah..ada lip lap lip lap..laaa...camana buat tuu..cantik

shida'R said...

comel hehe...lip lap lip lap..anak mami hehe... :D

Aalia Shahira said...

wah,cantiknye.boleh ajar tak nak buat macam mana?hee

adan said...

LIPLAP2.. cantik kak.. nampak gugurl.. ^_^ sesuai ar ngan akak kan..

Hanny Esandra said...

ok la tu.. cantik.. bling2 lagi.. hehe..

Atie iskandar said...

cantik2! :D

Cik Yatt said...

cntek..cik yatt lgi tak reti nk wat..haha

Ym.Bundle said...

camne nak buat ni kak..nak jugak -_-'

ikatankasihku said...

rajin nyer membelek2 buat banner tgh2 mlm...tapi xpe, berbaloi2..hehehe

Anum said...

comel mcm tuan dia

CintaZulaikha said...

sis92: masalahnya da lama teringin nak buat sis..tu yg gatai buat malam2 tuh...huhu

karukord: kelip2 kan, hehhhe..suka~

CintaZulaikha said...

izan mama mia:ntahlah, dah abes buat baru perasan..apa yang aku buat td?? hehhe

shidaR:lip lap lip lap na...hehhe, mengerlip dek non..

CintaZulaikha said...

Aalia:akak pon blajo dari tutorial org lain..huhu..

adan:timer kaseh adan :)

CintaZulaikha said...

hanny: berpeluh2 aku nak buat nad, hahhha

atie: timer kaseh atie..:)

CintaZulaikha said...

cik yatt:tak reti gak awalnya, tapi, usaha jugaklah nak jdkan dy banner..teringin kot.

ym bundle:huhuhu, nak jugak ker...adoiyaiiii...berpeluh2 agi, lallal~~

CintaZulaikha said...

kak ikin: rajin tak bertempat kak...hehhe

anum:thank anum..:)

Asrul "iLham" Sany said...

gegeh ko nyah ~ :D

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

cantik.... suka sebab nmpak lip lap..lip lap gitu.. hehe

anitadiana said...

pandai lah buat ...kak ita lagsung tak tahu...gegeran semalam kat bangsar rasa kuatnya..tapi malas nak turun...

einz said...

congrates...kak ct einz dainboz cth syarat tuh..cer tgk betul x tu yg kak ct nak??maaf sesgt kak einzbz sikit...keje buat kuih g pg balik ptg...mmg x sempat....hadiah tu maybe lmbt sikit pos...sbb einz keje 6 hari seminggu..t bile einz amek cuti einz pos kan keyh??

Namee Roslan said...

wah wah berkelip banner ! cantik !! :D

محمد شهريل القنيطري said...

wah..lawa banner ni,jadi kerja pukul 1 x tido lg..hai..