Wednesday, April 18, 2012

puasa ganti la pulaks~

Assalamualikum u olss


alhamdulillah, bangun jugak aku pagi nih
dah la mata nih mmg liat nak bangun pagi bebenor
tapi sb dah prepare dan set otak awal2
jadik bagun jugak aku kul 4.45 pagi td
bukan apa, nak ganti puasa lah kengkawan
maklumlah, pompuan kan..mana ada yg cukup harinya...hehheh

tak makan sedap pon, makan megi ja
jadilah buat alas perot
tahan tak tahan tuh tak taulah
sb sblom ni ganti puasa aku makan biskut ja pepagi ari
leh ja sabor spi kul 7..hehheh

berapa ari kena ganti tuh jangan tanyalah yer
biorjalah aku, aku dan aku yg tahu..hehhe
yg penting nak mengganti tuh

tader idea nak borak panjang
lemau pagi katanya~~
sampai berjumpa agi..

ps: berbuka nanti nak makan apa ek???? aishhh

13 comments:

Anum said...

alhamdullilah

Amie said...

Selamat berpuasa...

Suraya Baharun said...

selamat berpose & selamat berbuka...

Cik Yatt said...

bab ganti puasa mlas tu..tpi bnde tak bole elakkn..huhu..btw slmat berpose

imie fatiema © said...

selamat menahan diri ye yang..nx week pun kita nak ganti pose lah..raya dah dekat ni.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

owhhh puasa ye semalam... bape ari lagi yg tggal nak ganti puasa? hehe

OdahOne OdahOneBizz said...

alamak byk gak sangkut ni...xtau bila mau ganti..due date dh makin dekat kan...bgus ganti awal2

Asrul "iLham" Sany said...

nyah, cuba masak patin masak tempoyak, sedap n mudah siotttt

Kazman / Sue said...

selamat mengganti puasa....

adan said...

Selamat berpuasa akak.. bebrbuka nanti makan megi je la.. hehe

amranaiman said...

selamat ari raya hehe :D

Bobo said...

makan maggi je? cukup ke tu? hehe selamat berpuasa! :)

anitadiana said...

kak ita pun tak ganti puasa lagi ne...