Friday, April 13, 2012

contest "Walid dan Ikha" bubble dialog

Assalamualaikum u olss

hahhha, di hari jumaat yang mulia nih
aku igt nak wat contest wat korang2 sumer
adiahnya tersangatlah menarik
adiah sponsor hokey....haruslah menarik

tak susah pon
nak follow aku ke, takmo follow aku ke
itu ikot korglah
yg penting korg bahagia

Photobucket

sila ikuti syarat2 di bawah

1) buat entry "contest "walid dan ikha" bubble dialog"
2) copy banner contest
3) like n follow blog n page CZ n para sponsor (yg follow tu ikot suka, tp like tu WAJIB)

like GOBOK KOPAK

4) tulis dialog di dalam bubble (tak payah copy gambo, if nak copy dan letk dialog dlm
bubble, lagi bagos) cth:

walid: ikha, walid hensem tak?
ikha: ntah (sambil gelak)

4) done?just tinggalkan link diruang komen

tarikh tutup penyertaan ialah 10 mei 2011

ps: if peserta contest lebih dari 10 orang...contest akan diteruskan, sekian~~

adiah2nya,takleh nak senarai agi...nti akan di beritahu kelak. tak ong lah bg tau awal2 kan..kehkeh

jom tgk gambo dialog yg perlu diisi, jgn gelak naaaaaa...hahhha


Photobucket

Photobucket

Photobucket


hahhahha....apo ajolah yg anak beranak tu bualkan...ish3

sila2, jemput join sekali...yg pasti adiah pertama datang dari Jakarta...tunguuuuuuuuuuuuu~~

10 comments:

imie fatiema © said...

ewah besh ni wajib join.

anitadiana said...

selamat berjaya semua..kalu boleh nanti kak ita try join ya...

izan mama mia said...

nak joint gak nnt..nk fikir dulu..dialog..susah nie...hihihih

einz said...

ok...cun sgt....best idea...mana kak ct dpt??huhu...eh...ade dudel...kak ct wt sndiri ke???

Namee Roslan said...

comelnya ika. rasa nak sedut2 pipi dia. hehe :) ...insyaAllah, kalau ada idea saya join! :)

Hanny Esandra said...

insyaallah ada masa aku join.. persoalannya, bilakah yg aku ni ada masa? ~hahaha..

ikatankasihku said...

nantiklu ada kelapangan ..akak join k.. :)

adan said...

cam menarik je,, comel je ikha kan kak..

محمد شهريل القنيطري said...

kalo ada masa nanti dalca join ok..

Dyanna Donat said...

nak join boleh ?? haha first time join contest ^^