Sunday, April 1, 2012

contest "cantik bertudung" by farina hunny

Assalamualaikum u olss

nak join jugak lah
da lama tak join contest kot
thanks einz ajk akak join, hehhe


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .
2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny
3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .
4. Sertakan gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)
5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya
5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .
6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG , takleh buka , AUTOMATIK batal )
HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::
SECOND PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch
THIRD PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch
NOTES
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012

nak tag manusia nih

cik Hanny Esandra

cik Ila Queila

cik mama Ikin

gambonya pulak yer dak...hehhe
takla kemain cantek pon cam org lain, tp, boleylahhhhhhhhhh
hahhahha

+

+

k tak...huhu, jadiklah bg memenuhi syarat tuan belog

k la, bai~~



15 comments:

imie fatiema © said...

gud luck ummi ikha. ayu giteww..keawangan encik hasben..

Munnafendy said...

wahh good luck! comel lote =)

Suraya Baharun said...

semoga berjaya...

Kazman / Sue said...

selamat berjaya.... kalau dah rezeki tak kan ke mana...

ikatankasihku said...

oh, i telah di tag...vavavavava~~
anyway good luck, tgklah nanti ada masa mencelah..bolehlah join..

محمد شهريل القنيطري said...

gud luck!! selamat bersegmen,moga menang yer..hihi

Atie iskandar said...

gud luck akak!

shedameor said...

goodluck akak :)

Namee Roslan said...

cantik. mesti boleh menang punya !!! :D

adan said...

comel akak ni.. gud luck tau..

Farina Hunny said...

:) thanks for joining . alert for the contest update(s) ❤

Iena Eliena said...

Blogwalking here...
good luck 4 ur contest :)

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

Ietams said...

comel! semoga ade rezki bule menang hadiah
salam kenal dr saya :-),

Cik Purple Pinkypuff said...

wah..gud luck sis!:) hehe

Izan Ishak said...

gud luck ye! gmbr pun comeyyy tu...