Monday, April 16, 2012

walaweh ikha...teranjat boboi

Assalamualaikum u olss


hahhahhahhha, hadoyai anak aku nih
tgh aku dok syok main game
tetiba si kecik nih hulur ke tangan aku sebijik sesuatu
pertama kali aku tak tgk, aku amik ja
kali kedua aku dah naik heran, sb dy kekeh2 ketawa
last2 bila aku pandang ats tapak tangan aku
rerupanya biji timah kering sedas...teranjat boboi
teros aku buang...hahhahhahhhahhaha~~

ikha..ikha...dalam diam ek nak pekenakan ummi

skrg tader idea nak nulis, otak masih goyang2...kikiki

9 comments:

afzalsukasuki said...

yeke buang ni??ai mcm tak caye plak.bukan akk suka buat koleksi ke aww kahkahkah

CintaZulaikha said...

oit2, hahhahhahha

Anum said...

hahaha
pandai dia gurau

Wanieys said...

dia nk gurau2 manja dgn umi dia la tu heheee

ikatankasihku said...

dia bagi dengan ikhlas tu..hihihi

Pwincess sarah said...

ikha nk ajak ummi main tu.. abis uminya asyik main game je..x main ngn dia.. hehe..

Syira Qahira said...

salam..


ada juga baby jadi peneman :)

cik fadh said...

haha bijak ikha pekenakan ibu die..ibu pown caye je 100%..hihi

Bobo said...

bijih? hahaha ikha mcm biasa je belek2 benda tu..