Sunday, April 8, 2012

ampa nak jaga BABY, meh cni aku ajar

Assalamualaikum u olss

hahhha, kat cni nak bg tips cara jaga anak kat ampa sumer
cara yg btol, dan cara yg tak btol
bila tgk2 balik, rasa cam klakor plak
sb aku pk tukang lukis dy nih saja nak bergurau kot
tp ada nasehat di sebaliknya...let see~~


cam sengal ja yg wrong tu kan
tp mana tau, ada yg giler2 nak wat g2
jadik no no no yerr...kang ada yg baby jadik hulk kang

salam santai...yipppaaaa~~

18 comments:

azwa amani said...

huhuhuhu..lawak lah kak..ada pulak lelaki bagu susu... huhuhuhu :)

Anum said...

hahahha
mr mama

imie fatiema © said...

ekekeke ngeh ngeh neh kena buat poster kasi hasben nengok heh

Cik Yatt said...

hahaha..geli tang laki bgi susu tu ye

amranaiman said...

hahaa :P

CintaZulaikha said...

amani: part tuh mmg lawak benar dik..

anum: hahhahha...sengal tuh

CintaZulaikha said...

imie: buat jgn tak buat ..hehhe

cik yatt:kahkahkah....

amranaiman: hahhahhha.nak gelak jugak

ikatankasihku said...

akak pon dapat email ni.. :)
macam2lah diaorg ni.. :) hehehe

CintaZulaikha said...

kak ikin: email guane tu kak?? email gambo ni ker?? hahha

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Banyak juga pilihan nak jaga baby tu ya!!.

CintaZulaikha said...

yusuflaili: sgt banyak, hahhaha

pena rozie said...

ha...ha...ha... memang kelakar

anitadiana said...

ha...ha...ha... memang kelakar..mcm tak logik pun ada kan...

Azhafizah[フィザ] said...

memang nampak sengal yang wrong tu..don't OK..^__^

adan said...

hahahaha.. lol


gambar terakhir tak boleh blah.. ingat baby tu ikan apa.. haha

Atie iskandar said...

aahlah kak. merepek2 je yg wrong tue. ntah hape2. kelakar betol. jgn ade yg wat cmtu sudah.

محمد شهريل القنيطري said...

adoi sengal plak yg dont...tersenyum seketika

Namee Roslan said...

kelakar ! haha. yang letak dalam aquarium tu gila ke. haha