Monday, April 2, 2012

teater eksperimental tepuk amai-amai

Assalamualaikum u olss

NAK PROMOTE SKET




Teater Ekperimental 'Tepuk Amai-Amai' merupakah sebuah device play oleh Khairunazwan Rodzy bersama para peserta FirstTimeWorkshop : Bengkel Asas Lakon (Revolution Stage) yang telah berlangsung selama sebulan secara percuma dengan kerjasama Jabatan Warisan Negara serta Jabatan Muzium Negara.

KiSAHNYA....
Teater yg bergerak melalui proses device ini telah ditetapkan temanya, 'cita-cita dan impian' sebagai kes yang diperbincangkan serta isu yang diketengahkan dalam permentasan.
Setelah proses device berlaku dan sesi merangka bersama sebuah permentasan Eksperimental ini, hasil yang diperolehi ialah berkisarkan tentang kehidupan zaman persekolahan yang melibatkan watak-watak seperti Pelajar, Guru, Ibu Bapa dan Keluarga. Plotnya bergerak berlandaskan watak para pelajar yang berusaha keras untuk mencapai cita-cita dan impian masing-masing sehingga berjaya. Pelbagai konflik berlaku semasa proses usaha mereka, cabaran, halangan, tekanan serta dugaan telah sebati dalam diri mereka.
Adakah anda jua punya impian?
Adakah anda maseh belum bertemu impian?
atau adakah anda tidak tahu impian anda?
Mari memenuhi kerusi Auditorium Muzium Negara beramai-ramai!!

Tarikh :
12 April hingga 15 April 2012

Masa :
8.30 malam
3.00 petang dan 8.30 malam ( 14 April dan 15 April)

Tempat :
Auditorium Muzium Negara

Tiket :
RM 20 (Dewasa)
RM 10 (Pelajar, OKU)

Terbitan :
Revolution Stage

Kerjasama :
Jabatan Warisan Negara
Jabatan Muzium Negara

Pengarah :
Khairunazwan Rodzy

Pengurus Pentas :
Azrul Azizi Amirul

Sinorgrafer :
Kirin Muhamad

Pereka Grafik :
Cech Adrea

Pelakon/Pemain :
Asyraf Afif
Aznah Mohamed
Dila Abd. Ghani
Azlin Nur Mohd
Adinda Atie
Nur Ismah Atirah

Teknik Fizikal :
Chris Daniel

Pengurus Projek :
Roselawaty

Publisiti :
Kama Farouk

Dokumentasi :
Siti Fatimah
Asraf Thaqib
Cech Adrea

Untuk sebarang Pertanyaan Sila hubungi :-
Nazwan : 016-3686756

10 comments:

Namee Roslan said...

muzium negara ??wah insyaAllah akan join !!! :D

Asrul "iLham" Sany said...

owh teater ~

OdahOne OdahOneBizz said...

sure teringat balik zaman sekolah dulu2 bila tengok teater ni...suka tgk teater muzikal sbb kurang sikit boringnya coz ada byk lagu

dhiera said...

tak pernah tengok teater selain dekat UPM~ best ye perasaan ye.

WuMing said...

Tak pernah layan teater lagi...kat sekolah dulu ada laa..

hazfee said...

wah! teater. mesti best layan teater kan :)

محمد شهريل القنيطري said...

yer saya ada impian..jom p ramai-ramai..hehe

imie fatiema © said...

puk amai2 blalang kupu2..aduii terliur negok teater,nyanyi n berteater sendiri tuk anak2 jelar hee

ikatankasihku said...

tak penah tgk teater..best ke

Izan Ishak said...

tak pernah sekalipun tgk teater... tapi cam best aje kan...