Monday, May 2, 2011

sunyinya blog aku~~

Assalamualaikum u olsss
gilalah...ni mmg da kira lama betol tak nulis blog
balik kpg jek musti jadi gini
lebih lagi bla line berokband ni terlanggor pokok
tak sampai ke langit biru
jadi anggaplah fenomena sipot sedot tlh berlaku
lagilah malas aku nak on9..huhu..


nak karang panjang2 pon tak lalu da..
walaupon blog aku sunyi
aku harap2 ada yg sudi nak singgah..

aku plak,
klu nak komen blog kengkawan mmg taklah skrg
kena tgu balik kl dlu..
rasa nak nanges...wuuuuuuuuu~~

13 comments:

adan said...

salam.. akak saya tetap singgah blog akak cantik ni.. ehehehe...

akak cane nak buat "meh tunjuk emosi" tu? saya nak buat gak.. tp tak pandai..

nelly said...

Nelly sudi singgah ~

budak kampung said...

elehhh time ni lah susah nak update..nanti kalau kat pale otak tu macam2 idea....perghhh amacam2 entry akak ni buat keh3

CintaZulaikha said...

adan: timer kaseh..akak dah tunjuk cara kat blog adan..kat entri 4 tuh..huhu

nelly: timer kaseh nelly

BK: kakakahkah..memandai jek~~

amranaiman said...

sunyi sepi... ade bunyi cengkerik best gak nih..huhuu..

sHi Ma said...

sama lah ngn blog shima tu sunyi sbb bcuti.. hehehe... singgah jenguk ummi ikha.. :)

CintaZulaikha said...

amranaiman: meh cni bg bunyi cengkerik...wuuuuuuuu

shi ma: blog pon leh bercuti..kekeke..

nelly said...

sama2 kakak comel !!

Sekamar Rindu said...

salam....

janganlah rasa sunyi....:))

cik sakdi said...

biasa la berukband mcm sipot,, dah biasa da. huhu

anim :) said...

mmg berok la broadband !hoho

HajarRasdi [BdkKck] said...

say singgah.. sebab tu saya drop comment kt sini. hehe..

HonEyBuNNy said...

salam ziarah...

ila datang terjah...;-)