Sunday, May 29, 2011

yahoooo...bulan depn nak terbit daaaa....~~

Assalamualaikum u olss~~
hehehe...gile lama n jarang2 nak update blog skrg
mana taknya, abg editor da bg keja baru
dan ianya amat memeningkan kpala
serius
rasa nak muntah sekejap~~sabor aku, sabor...

pasni musti da jarang2 buka belog
siankan...

tapi tu bukanlah perkara utama yg aku nak cakapkan kat cni
tapi aku cuma nak stori ttg buku kanak2 aku yg dah diterbitkan
yahooooooooo...
ofkoslah aku buat bedua juga
sb aku masih baru
jadi nama abg yg ada dlm buku tuh
adalah nama org yg bimbing aku dalam menghasil buku ni...
syiokkkkkkkkkkkkkk...huhuhu

kpd sesiapa yg teringin nak beli tuk anak sedara, anak sdri, anak kucing @ anak patung
silalah jengah2 ke kedai buku
tapi klu nak lebih senang
boleylah order pada aku jek
ada 5 siri sumernya
1 buku rm 6.90
boley dibeli 1 set atau berasingan...

tapi kena tgu next month la
tempahan boley dibuat skrg
boley cenggitu..kikikiki...

terpulang, tak paksa pon....saja nak suka2

jom terjah tajuk2 buku kanak2 nih
gambo pon ada nih






cam gempak jek kan...kakkakka...
aku budak baru blajor...redho je la klu cam mengong2 pon...

k la kengkawan
nak wat keje la...banyak benda nak diedit skrg nih
chioww~~

22 comments:

Sekamar Rindu said...

salam.....puan,

wahhh..best nya dah ada keje baru tuu...

membuat editing tu perlu kesabaran yg tinggi..

Khuzrin Kamarudin said...

Walauwei... hehehe... lepas ni turn kita pulak... heeee....

CintaZulaikha said...

cik sr: sgt betoi la cik SR...skrg pon tgh pening kpala

khuz:hehehe...cpt2 sket siap ek..

nur~mohd said...

kerja kite sameee

Ini Kisah Tia said...

haha ! comel ajer ;) takde anak lagi . nanti dah kahwin , ada anak . insyaAllah . hehe ;)

Atie iskandar said...

wah! gbr kat buku2 tue pon da tarik perhatian la kak.. dapat discount x lau beli sume?? hee...

adan said...

wah tahniah akak... ^_^

CintaZulaikha said...

dpt ajer atie...mau ker??? akak bagi 1 buklu rm5..hehe

Atie iskandar said...

nanti kte btau akk k..
nak belikn untuk ank buah..

CintaZulaikha said...

walaweh..igt main2..huhu

EedaFizZ said...

Wah!!!cutenya cover dpn buku2 ni...dah lame xbeli buku cerita kanak2..dulu slalu beli utk anak2 buah.tapi makcik diorg ni jgk yg baca..

amranaiman said...

wow suda kuar buku jadi editor...siti nazariah tu sape?? bukan akak ke??

CintaZulaikha said...

akak la tuh...halamekkkkkkkkkkkkkk~~

♥♥LiSsA♥♥ said...

wahhh.cam best jer. blom ade anak lagi, kalo ta boleh belikan utk anak ni:)

cucu umie said...

wah,,best jer cerita yg bkl keluar itu..aduyai, lepas nie grenty akak akan jadi editor sendiri kan tanpa bntuan orng..heheh

Hanny Esandra said...

welkam to da club.. hahaha.. :-)

nelly said...

mesti best giloo !

Afufu said...

Wahhh akak! Tahniah! Bangga jugak saya dapat kawan blogger macam akak :)

Asrul "iLham" Sany said...

tahniah...

;-)p

sHi Ma said...

wah best2... leh beli tuk anak sedara :)

Diari 929 said...

Tahniah.... hibat!3 mana mau beli kak?

J.M.R said...

pehh..penulih buku ke? hebat2..nnt pasni leh difilemkan lak kan..:-)

*bangga ada penulis buku sudi baca blog JMR...:-)