Wednesday, May 18, 2011

Ramai ke tak ek???

Assalamulaikum u olsss
walaweh..harini hari pertama tayangan Nur Kasih
gila babeng nak gi tgk nih
tapi yg sakit atinya
tukang ajak tu plak membongkang tak bangon2
aku punyalah bgun kul 8 pagi
dy lak leh lek ja berbaring smbil memeluk bantal bucuk..apakah??



 
separuh jiwaku pergi....... tetiba...lallallalal~~

apapon mau pegi tgk jugak
lantak ko la nak masuk keja kul 7 ke apa ke
yg penting harus tgk arini
tapi yg menjadi masalhnya skrg
ramai ke tak orgnya
ntah2 da beribu manusia beratur kat GSC Mid tuh..
GSC mid la yg paling dkt ngn umah aku ye kawan2
huhhh..penat la klu cenggitu....

wehhhhh adik, cpat r bangonnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......

17 comments:

sHi Ma said...

shima pun nk g tgk, tp bukan hari nie, sure ramai org...

budak kampung said...

dah tengok nanti jangan lupe buat review...sebab adek kamu ni tak suke la tengok cite jiwang2 ni keh3

nukilanaffiza... said...

bagi saya competetion yg terlampau tinggi antara citer melayu dan citer omputeh...so saya g tgk nur kasih ni next week jer...sb nk tgk pirate minggu ni...

apa2 pun ramai yg kata nur kasih citer best kisah percintaan...betulke? saya tak follow tu yg tak tau tu...

Diari 929 said...

Sy seperti biasa akan tunggu keluar youtube sbb tak larat nk berasak2 ke panggung dah hu3

HonEyBuNNy said...

ila suka tengok dekat OU n the curve...

xsabar nak tengok esok..sebab harine xdapat tgk busy..hehe....

Sekamar Rindu said...

salam....


filem yg sungguh best....21hb mei, semua pelakon2 filem ni datang Terminal 1, Sbn..

myhatiku said...

wah..jelesnye..nak gi jugak..xde sape sudi bwk..waaT_T haha

CintaZulaikha said...

percaya tak akak tak gi tgk citer nih arini..Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...kena tgu ari sabtu..sob sob~~

shafmechy said...

kena beli awal2 la klu tgk sabtu ni, confirm padat kan..jenuh pnjg beratur..huhu

qlah said...

salam .

nak pegi.. hehe . jum p ramai2 ;)

J.M.R said...

seb baik aku dh dpt tiket utk tygn malam besok..kihkihkih

putryteya said...

best la Nur Kasih , kak. kan besh kalo tayang kat TV je. sy bwu 2 kali tenguk wayang..:)

Blogberry Emry said...

Soley..soley~~

adan said...

semua blogger post NUR KASIH je.. rupanya 1st ditayangkan kat wyg.. patutlah..

cucu umie said...

aduyai, semgt tol akak nie nak tgok cerita tu..semoga layanlah tgok cerita tu..rumah ayie jauh dripada pawagan..tunggu vcd jerlh..

miss mush said...

im waiting to download the movie.kekeke. :P

myhatiku said...

aha..ye ke..kalo mcmtu myhatiku nak ikut la..heee:D