Tuesday, May 31, 2011

Sempat lagi~~~

Assalamualaikum sumer
dalam masa 3 ari cuti nih
aku dah sental tgk 3 citer terus menerus
tak hengat2 kan
keja banyak pon masih menggatal nak gi tgk wayang
kesudahannya, malam2 cenggini aku berhempas pulas mengedit buku
rasa nak nanges skjap...wuuuuuuuuuuuuu~~

pe pon aritu aku gi mid
tgk ramai jek manusia kat tgh hall mid tu
tgklah apa yg ada kat c2 spi cenggitu punya ramai org
rupanya, hamik ko
segedabak kapal dlm citer pirates of the caribbean tu tersadai kat tgh2 hall tuh
depa nak promosi kot
jadi tu yg nampak gempak gile tuh..suka2

jadi dgn tak tau malu pon, kami snap gambo apa yg patot
sb ramai jek aku tgk yg wat cenggitu..kehkeh
jom terjah










klu korg pon teringin nk bergambor cenggini...gi la ek..kikiki..

ps: sibuk pon boley update...

14 comments:

JULIANA ROSMANI said...

waa..syiokk nyer,,,,!!

achik ezam said...

dah tengok nurkasih?

fathiahRAIHANA said...

wahhh terkejut kot tgok akak ade anak . hee . nmpak mcm muda lg ^____^ almaklumlah pes time snggah cnie . hihi .
slam pekenalan :)

amranaiman said...

tetibe rase nk jd lanun =P

sHi Ma said...

wah dashyat punnya promosi nie.. hehehe.. syok ooo... (",)

qamarguyz said...

salam ziarah..
wahH..betul2 pr0mote nie..
sy0k laa dpt brgambar =)

einz miszmessy said...

nak gak bergambo jelez nan ika....dpt bergambo jugak ye wlupun didukung papa dye....hehehe...akak pun tak lepaskan peluang...hahaha...best la....i love pirates of caribbean~

MarissaElena :D said...

Akak tengok cerita tu eh ?
Best tak ? nak tengok , tapi sekarang tengah in mood Karak :p hehe

shafmechy said...

klu diorang letak patung lilin Jack Sparrow yg nmpk mcm org real mesti lg best..hehe

CintaZulaikha said...

akak da tgk da citer nih...sgt bestttttttttttttttttt...

cucu umie said...

alamak, nasib baik skng tgh xpergi mane2 dok umah jer sebb busy ngn bisnes umi..cuma jumaat and sabtu nie jer nk peg jalan..hehe enjoylh dpt bergmbar..huhu

CintaZulaikha said...

yup betoi..mmg sgt enjoy..

Asrul "iLham" Sany said...

akak bergambar ngan tulang berani kann...

pegi interview takot...

アヌム ちゃん said...

amboih menariknya..