Friday, February 3, 2012

rasa cam nak stop berbelog arghhh

Assalamualikum u olsss

sibuk sesangat r
nak berbelog pon rasa cam tak best
mana taknya...banyak kereje...aiyoooooo
jadi cam nak amik keputusan nak stop berbelog ja
ampa rasa camno??

11 comments:

shedameor said...

semua orang rasa macam tu kann.

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

rilek la kak..blogging time pree sudah..hehe

tnZackJ said...

jgn jadikan blog ini sebagai beban...teruskan jika ada waktu yang lapang...

budak penjara said...

haha..tepulang lah kak..sy pon bz gak skang ni

RoslanPutra said...

relaxs.... ada freetime boleh terus update... sikit pun cukup... jgn stress sangat...

jeBateja said...

den sibuk gak...tapi terus kan jer...dekat 3 week tak update...uhukz

Namee Roslan said...

em, rasanya biar je blog ni ada. bila ada free time update lah :) kan ? sbb kalau nk tutup, sayang tau :)

OdahOne OdahOneBizz said...

feel free update blog...kalo xfree baca blog org lain...hoho...yg pnting berblog just for fun & jgn jdkn ia suatu beban smpi nk pecah pale hr2 fkir apa cite nk tlis dlm blog...dont giv up!

imie fatiema © said...

ler.. jangan begitu dong.. relaks2 sudah kakak,nanti de masa update blog yer..kalau bz biar blog kami yg jaga yer.. hehe..

Atie iskandar said...

blogg bile free je kak.. bosan2 bole gak update or blog walking.. syg kot klu nak tutp.. xyah ea kak :)

WuMing said...

Tak perlu laa sampai nak stop... Dah sibuk sangat.. relax laa dulu... Bila dah ada masa... buat laa entri...