Sunday, February 12, 2012

tak sah tak gelak~

Assalamualaikumu olsss

sekarang nih tak sah kalau tak melayan running man
lantaklah walaupon aku gelak sorg2 kan
yg penting hati gembira




asl ek malaysia tader rancangan realiti cenggini???

17 comments:

Anum said...

ala kena blok x leh tgk

CintaZulaikha said...

anum: asl plak kena blok???

Anum said...

kat off memang x leh bukak

OdahOne OdahOneBizz said...

mmg layan cite ni...gelak tak hingat

sHi Ma said...

tak pernah tgk pun.. huhuhu....

Nur Intan Syafinaz said...

Best!! Sejak Family Outing lagi dah suka Jaesuk dgn Jong Kook..heheh

Namee Roslan said...

saya dulu kutuk gila running man. then saya yg gila !! hehehe :) seronok tgk diorang !! :)

a.samad jaafar said...

saya tengok kartun je..hihihi..

Rafflesia™ said...

hihihi seronok pulak tengok diorg ni..hihihi

einz said...

hee...1st tyme tgk masa nan bf kat bilik...gelak xhengat2....heee....

Hans said...

Malaysia suka tiru jer...maybe nanti kalau rancangan nih diorang dapat tahu mesti ada versi Malaysia punya


P/S : Tolong Bantu Hans Menang iPad 2 ->

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

anitadiana said...

tak boleh buka gak..kena blok ..opis ne time rehad aje...

shedameor said...

budak rumah pon pakat tengok cite ni. hehe

shedameor said...

budak rumah pon pakat tengok cite ni. hehe

A retarded kitty said...

ramai sungguh orang kata cerita ni best

ILA HonEyBuNNy said...

Malaysia tak reti wat rancangan mcm tu kak...lau wat pun...xmnjadi sgt..hehehhe

iyan shazlind said...

umi ikha...sis pun suka gak tgk ni..feveret ni...:)