Friday, February 10, 2012

teringin nak preggy lagi

Assalamualaikum u olss

fewittttt tajuk entri...sohih tak bleh blah, kehkehkeh
tp kan mmg btollah
teringin kot nak preggy lagi
nak usap2 perot
nak cakap2 ngn perot
nak mual2 pagi
nak manja2 ngn laki...erkkk~~ ehhh..kikikiki (ketawa gedik)
btw mmglah aku sgt teringin
mungkin sb aku da lupa kot perit sakit nak bersalinkan ikha dulu
jadik nak rasa balik
nak rasa cam mana bahagianya nak menanti kelahiran sorang insan ke dunia nih
lagipun ikha pon dah nak masuk 3 tahun
kira da layak tuk bermain2 ngn adik baru..alahaiii, gediksnya ayatttttttt~~ lallallal
hope semua blogger doakan aku ek
agar ikha dpt adik baru
tak kisahlah boys ke girl
yg penting sihat dan aktif
sama cam kakak dia..hehhhhehe
betoi tak, betoi tak???? kalau betoi jom joging dgn saya~~~ (motip ayat???layankan aje)




kenangan manis masa ikha umur 6 bulan kot..kehkeh, lupa~~

yg sengal lagi sengal~~
Ummi Rock

22 comments:

Hanny Esandra said...

kata nak tunggu aku? bahahaha..

Zaza Fakharuldin said...

insyaallah kl ade rezeki akak

Pwincess sarah said...

amin...insyaallah...lau de rezeki akak ikha dpt la adk yg comel mcm saya..ehh..mcm ikha... hehe..

ikatankasihku said...

ape lagi, cepat2 beli baju tido seksi..hahahahaha

CintaZulaikha said...

hanny: nak tgu ko, alamatnya gigit jarilah aku hanny ooiii...kehkehkeh

zaza: InsyaAllah..aminnn

J.M.R said...

kena rajin berusaha buat ank le nih..heheheh

CintaZulaikha said...

P. sarah: hahha, taper, comey cam sarah pon ok apa...:)

kak ikin: tu takyah beli, dah ada 2 pasang da kat umah nih..opsss~~ lallalla

CintaZulaikha said...

JMr: usaha sgt da nih...hahhahha

einz said...

wahhhh...salah baca..ingat nk pergi mana...upenye pregnant..hahaha...shengal tol...einz ni asyik salah baca jer...lately...heee..mudah2an kak ct dpt la apa yg diingini..huhu....yeah...bby ag~ngeee

Atie iskandar said...

tunggu ikha da sekolah ar kak.
xdelah nti pnt sgt..
pglmn tgok akk2 atie, ank dy kecik2 kesian pulk.

shedameor said...

eee. nak baby lagi. best best :)

delarocha said...

good luck

Bobo said...

insyaAllah ikha dapat adik laki hehe aminn..

shameel Iskandar said...

Mudah2an dapat zuriat yang baik. Amin.

ILA HonEyBuNNy said...

ewahhh...

ila doakan akak ada baby lagi...;)

jeBateja said...

Wahhhh...den pun nak baby baru.....anak yg bongsu dah masuk 5 tahun....

anitadiana said...

jom sesama..kak ita pun teringin gak..walaupun arisya belum masuk 2tahun..kak ita nak cepat ..dah tua..he..he...dah stop cucuk perancang....harap-harap dapat lah tahun ne...tahun naga..(gurau aje)...mcm org cina lak kan...

dhiera said...

semua berjaya! berusaha.. hahaha.

imie fatiema © said...

cepat2 lah bagi ikha kawan..sunyi dia tu..hehe berusahalah dengan gigih kihkih.. ketawa gatai neh

Namee Roslan said...

insyAllah kak. ada rezeki, bertambah lagi ! :) saya pun teringin. hehe ;)

izan mama mia said...

Assalamualaikum..Insyaallah..kalau dah rezeki tak kemana....semoga berjaya tambah zuriat :)

M@W@R Q@SeH said...

insyaAllah...moga ada rezeki tu..