Wednesday, February 15, 2012

no idea!!

Assalamualaikum u olss

sekarang nih kalau ada org tya apa2
aku musti jawab no idea..
btol kot...kalau aku ngarang apa2 pon
musti separuh jalan
tak pernah lah tau apa endingnya
tergantung ja tak bertali

mungkin aku dalam dilema KEMALASAN tahap gila baban kot
idea pon jadik kering
aku kagumlah kalau org2 yg banyak idea nih
rasa cam nak amik ja otak depa
masuk dlm kpala aku
pastu lehlah aku larikkkkkkk bawak otak depa tuh gi publishing
keja kat sana
pastu kaya...(apada aku melalut nih~~)

sekarang tgh nak membikin cerpen baru
kot2 ada tak makhluk Allah yg nak baca
kalau ada yg nak baca
mmg aku tabik spring r



5 comments:

Anum said...

good luck

FatinFirdaus said...

sama la kita.. rasa kering je otak.. huhu

Teenager Housemaid said...

hurm..
me too..
i have no idea what i'm doing rite now...
-_-'

ILA HonEyBuNNy said...

hehehhehe...ila pun mereng2 sekarang neh akak...

tu jrg berblog sudah..ekkekek

einz said...

agak la...sbb tu update pun bile join contest jer....hahaha....msti owg ingt blog einz tu blog contest...hahaha