Tuesday, November 29, 2011

sungguh pink belog ini...hahhaha (retissnyaaaaaaaaa ~)

Assalamualaikum u olss

headher baru penuh klimaks yg direka khas oleh diri sendiri..sila tepuk tangan hokeyy~~

hahhaha, jgn bengkek kut tgk tajuk entri
saja nak lepas gian letak tajuk retisss gitooo~~
bagi yg mana tak kenal aku lagi
yg mana baru2 dok memolow belog aku nih
ni ha aku nak kasi tau

aku tak berapa minat PINK hokeyyy

tapi kalau tgk ja belog nih
musti korg dah cop2 aku ni penipu besaq
sb keseluruhan warna yg aku dok pakai, dok tacap kat belog nih
99% pakai warna hello kitty
ahhahhahhhaha gelak retissss lagi

bukn aku sengaja, atau suka2 ya amat nak pakai warna nih
tp memandangkan, belog nih ada unsur2 famili, manja2 hayam + baby ikha yg cumey
jadik, aku kira, pink nih tema terbaekkkk kut wat masa nih
mana tau, kut2 bulan depan aku tukr plak background lain
haaa...warna skema2 aku pilih
bior korg gelak besaq bila bukak belog tak berapa nak maju aku nih~
baru korg plak retissss cam aku, hahhahha gelak jahat

k lah, yg mana suka singgah2 kat cni tuh
silalah jgn termuntah bila dok baca entri2 kat belog nih yer
maklumlah, hamba budak baru belajar
kalau salah, jom tunjukkan...hehe
jadik sama2lah kita memperbaiki diri dan belog sendiri
agar menjadi TOP 5 slps blogger BEN ASHARI (betoi ka aku eja)..hahha

sekian...sila klik iklan nuffnang saya yer...opss - gurau jer~~


22 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

wah3...

lain ja ila rasa masuk blog neh...

salin kulit.heheheh..

nice sbb pink...yeah..hehe

ok klik nuff...;)

Nelly The Strange said...

Amboi . betul2 pink !! still lawa !!
:)

CintaZulaikha said...

ila: lain kan3..sila jgn gelak~~ haha

CintaZulaikha said...

nelly: hahhaha..tq

Rtp Farra Arisha said...

i love the color of your blog background..hehehe. it's pinky! :)

CintaZulaikha said...

farra: thanks yarr

FatinFirdaus said...

sama la kita.. tak suka pink.. tp blog kale pink.. hehe

Hardy_Hunt2 said...

tak berapa suka pink, tp blog kaler pink?pelik tu...hehe...actually pd mata sy x berapa pink pun,nmpk ada kaler2 pepel sikit...ok la not bad,yg penting x menyakitkan mata...cuma 1 nak komen,klu bole font tu bagi besar sket,spy senang nak baca..dah tua agaknya,mata x berapa nak terang baca tulisan kecik hahaha...sekadar cadangan... (^___^)

wan_cikgumuzik said...

kih kih kih... retissss popularr.. hehehehehe

a.samad jaafar said...

saya suka.. simple tapi cantik.. suka pink pun apa salahnye kan?

lewat tidur ye.. t kasih krn sudi mengomen di blog saya.. errr.. mana ada saya gelak.. saya serius tuh! hahaha..

CintaZulaikha said...

fatin: pikir2 balik napa g2?? haha

Hardy: alahai en hardy, akak suka kut uruf kecik2..cumey..

CintaZulaikha said...

wan: retisss ja kut kohnonnya...

a.samad: ha a, tido da td, terjaga balik..mata nak main2 kut..haha

KizZ said...

Ehee...kalau blog pun suda pink..mesti hati pun pink ni kan..

cik ika said...

geng ika !
geng pink..hehehhe

CintaZulaikha said...

kizz: hagak2 pink la jugekk ati ini..hiihi

cik ika: hahhahha...ya ka..lalalla

chegu abbas said...

setset pin ni set-set kelabu nak join set-set pink boleh hihihih....=)

CintaZulaikha said...

chegu...meh ler join, nk jd gurly2 gak yerr, hakak hokeyy ja..haha

chegu abbas said...

hihihhii....jangan nnti jadi gosip liar plk..

ikatankasihku said...

pink colour tork!

CintaZulaikha said...

chegu: hahhahhahha...LOL

kak nora: tau takpa..kakka

sHi Ma said...

piiiwweeetttt, peminat pink nie.. cantik lah ummi ikha (",)

CintaZulaikha said...

shi ma: hakhakhak, nak try ja