Saturday, November 19, 2011

Proses mengemas bermula sekarang~

Assalamualaikum u olss
memandangkan masa tinggal sebulan ja lagi
skrg nih dah start pikir barang mana nak bungkus dulu
bukan apa, ni sb kami akan balik ke kpg pertengahan bulan 12 nih
jadi, hope separuh dari barang2 kat umah nih dah dibungkus
dan dimasukan kat dalam kotak
huhuhu...bulan ni akan jadik bulan yg amat memenatkan buat diri ini

bila pikir2 balik
ada betulnya jugak kata2 laki aku dulu
tak payah gatai2 nak beli perabot banyak2
mana taknya, 4 tahun sekali musti kena pindah
dan sekarang dah jadik kenyataan
kan penat kut nti nak mengangkat
nak2 plak, umah yg nak duduk nti umah flat
tingkat ats plak tuh
huahhahahhha....terbaekkkkk~~

tapi bila tgk ja barang2 dlm umah nih
fuhhh~~ lega sket rasa
sb taklah banyak cam yg dipikir
kalau masuk lori pon
mungkin separuh ja penuhnya
alhamdulillah...taklah berketul2 badan bebudak tu ngangkut barang2 nih nti
hehehhhe~~

angin dah mula berubah
rasa2 ikha leh tak dapat kawan baru kat sana nti...
aminnn...

6 comments:

ikatankasihku said...

wah nak pindah dah dia..seronok campor sedih kan...tapi bagus, bila kita dpt bertukar suasana baru.... :)

jeBateja said...

uikk..askar ke....kawe dulu masa jadi anak sojar...berkali2 pindah....kat kem kepala batas pun ada...pehhhh...letih tukau sekolah beb

CintaZulaikha said...

kak nora: ha a kan..

abg jebat: hahhah, seb baik la anak tak skolah agi..huhu

Ariff Shah said...

selamat mengemas...

Asrul "iLham" Sany said...

tahniah MAK HAYAM!!!!!!

Namee Roslan said...

wah, susahnya nak pack up everything. tp demi nk bersama dgn tercinta !! takpe ! :D