Tuesday, November 29, 2011

Gigih kut aku td...hampehhh bebenor lah belog nih~~

Assalamualikum u olss

respon tuk tajuk entri

belog nih cam main2 plak ngn aku
punyalah aku gigih berblog walking dari utara ke selatan
akhirnya, aku dapat kabor
komen aku masuk spam ja~
wat the fish!!!

ni musti sebab dok error jak dr td
kengkawan baik yang ada belog dah mula bertutt2 dah ngn aku (luahan perasaan beb)
sebabnya, takleh buka belog sendiri
seb baiklah, belog aku ni ada rasa hormat lagi ngn tuan dia
jd, dibukakan jugaklah belog tersayang nih tuk aku

kpd kengkawan
maap lah yer kalau komen2 sy masuk spam box email anda
gigih kut dr td berblog
hasilnya, jari den yg sakit...
sabor je lahhhhh~~~ aishhh



aku penat ker, belog ni yg penat..musykil..

11 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

yeay, blog aku dh pulih yeay...

asksnow idayu shaari said...

scary 2 kak.. :)

budak penjara said...

haha bahaye ni bebelog smpai penat

Hanny Esandra said...

sabo je la ye..

CintaZulaikha said...

asrul: tahniah beb..

asksnow: scary??

CintaZulaikha said...

budak penjara: gimik ja kut..lalal

hanny: sabo la nih..huhu

fiQ'Ra said...

huhu,, mas pun ada sorg blogger ni, asal dia komen mesti masuk spam.. sbb ape eh? lepas tu mas publish komen tu..

CintaZulaikha said...

fiq'ra: ntahlah dik oiii..akak pon tak pasti..

ILA HonEyBuNNy said...

hehehheh...blog sampai jem kot tu masuk spam..

kadang2 ada jugak gtu..ada sebab..ila xegt napa..eheh

CintaZulaikha said...

ila: taperlah dik, dah ok kot belog nih td..

Eyda Sharip said...

haha sabar kan hati jelahh :)